Cumhuriyet Halk Partisi Düzce İl Teşkilatı da Kurban Bayramı münasebetiyle bir program düzenledi. Parti il binasında düzenlenen bayramlaşma programına Yığılca Belediye Başkanı Bünyamin Şahin, eski Bolu Milletvekili Mustafa Karslıoğlu, İlçe Başkanları, Kadın Kolları, Gençlik Kolları üyeleriyle çok sayıda parti üyesi katıldı. Programda ilk konuşmayı İl Başkanı Vekili Nurettin Türkmen yaparak partililerin Kurban Bayramını kutladı.
 
Merkez İlçe Başkanı İlknur Başkan Tütüncü de Kurban Bayramını kutlayan konuşmasında önümüzdeki günlerdeki 29 Ekim Cumhuriyet Bayramında Ankara’da partisinin düzenleyeceği mitinge tüm partilileri davet etti. Tütüncü ayrıca 29 Ekim günü Düzce anıt alandaki bayram kutlamasında Kadın Kolları ve Gençlik Kollarının bir etkinlik düzenleyeceğini ifade etti.
 
Programda söz alan Yığılca Belediye Başkanı Bünyamin Şahin de herkesin Kurban Bayramını kutlayarak “Yığılca halkının sizlere selamını getirdim” dedi.
 
Bolu eski milletvekili Mustafa Karslıoğlu da yaptığı konuşmada herkesin Kurban Bayramını kutlayarak kendisinin de Cumhuriyet Halk Partisine katıldığını ve CHP İstanbul Kadıköy ilçe başkanlığı üyesi olduğunu ifade etti.
 
Son konuşmayı Kadın Kolları İl Başkanı Buket Kapoğlu yapıp Kurban Bayramını kutlayan sözlerinin ardından 29 Ekim Bayramında düzenleyecekleri programlarına tam katılım gösterilmesi çağrısında bulunarak “böylece gücümüzü gösterilim” ifadelerine yer verdi.