Ak Parti Düzce Teşkilatı, bayramlaşmasını 1. Gün yaptı. Belediye sosyal tesislerindeki bayramlaşmaya başta milletvekilleri olmak üzere düzce merkez ve ilçe belediye başkanları, belediye ve il genel meclis üyeleri ile çok sayıda teşkilat üyesi katıldı.

 

 

Bayramlaşmanın gündeminde kuşkusuz 12 gün sonra yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı seçimleri vardı. Bu kapsamda da konuşmalar arasında Ak Parti’nin cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’la ilgili kısa slaytlar izletildi.

 

 

Ak Parti’nin Düzce teşkilatı kurucularından TSO Başkanı Fahri Çakır ile Düzce Eski Milletvekili Celal Erbay’ın coşkulu konuşması ile salonu coşturdu. Fahri Çakır’ın konuşmasında her kurum ve ortamda siyaset yapılmasına yönelik eleştirilere cevap vardı.

 

 

Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş, 10 Ağustos Cumhurbaşkanlığı seçimlerine işaret ettiği ve seçim atmosferine girilmesi yönündeki konuşmasının ardından kürsüyü Düzce Milletvekillerine bıraktı.

 

Düzce Milletvekili İbrahim Korkmaz, Fevai Arslan ve Osman Çakır, farklı farklı pencerelerden cumhurbaşkanlığı seçimine işaret etti ve Başbakan Erdoğan’a destek istedi.

 

 

Yüzümüzde özümüzde dost olsun