Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Düzce Belediye Başkan Aday'ı Ömer Küçük, muhtarlarla bir araya geldi. Muhtarlar Lokali'nde “Derneğimize Hoşgeldiniz” yazısı ile karşılanan Küçük, proje ve hedeflerini paylaştı.
Düzce Muhtarlar Derneği Başkanı Osman Yaman ve Tüm Muhtarlar Derneği Düzce Şube Başkanı Muammer Ceylan, Küçük’e ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirse de tüm adaylarda olduğu gibi kendisini de süzgeçten geçireceklerini belirtti.

UYUTULUYORUZ


Düzce’nin hak ettiği hizmeti alamadığını savunan Küçük, “Uyutulduğumuz düşünüyorum” dedi. Ulaşım sorunlarına değindi ve projeleri olduğunu söyledi. Küçük, ulaşımla ilgili olarak İstanbul Caddesi’nin de asla trafiğe kapatılmayacağını söylerken, tüm ilçelerde seyahat özgürlüğü yaratacaklarını belirtti.


Raylı sistemle Asar ve Karaca Deresi’ndeki yapmak istedikleri projeleri yakın bir zamanda sunacaklarını belirtti.
Muhtarlara “Üreten Bir Düzce Belediyesi” vaadinde bulunan Küçük, muhalif belediyelerin hizmet alamaz anlayışının doğru olmadığını savundu.

DÜZCE’YE 10 SAFRANBOLU!


Düzce’nin tanıtımdaki eksikliğine dikkat çeken Küçük, “Düzce’de 10 tane Safranbolu olacağını göstereceğiz” iddiasında bulundu. Muhtarların da sorularını dinleyen Küçük, muhtarların belediye başkanına ulaşmakta zorluk çekmeyeceğini kapılarının her zaman muhtarlara açık olacağını dile getirdi.


İSKİ EN BÜYÜK DEĞERLERİMİZİ GASP ETTİ

İSKİ ile ilgili şikayetleri dile getiren muhtarlara da sorunu çözmek için talepte bulunacaklarını söyledi.
“İSKİ kanayan yaramız” diyen Küçük, “En değerli kaynağımız suyumuz ancak en pahalı kullananız. İSKİ en büyük kaynağımızı gasp etti. Böyle bir kaynağın karşılıksız sunulması bizim ayıbımızdır. İl Özel İdaresi'ne bu konuda gerekli talebi yapacağız. İSKİ’den bedelini alacağız.” dedi.

Haber; S.Kaşkır