12 Haziran seçimleri sona erdi. Düzce % 66 ile AK Parti’den meclise 3 milletvekilini gönderdi. Milletvekili seçilen İbrahim Korkmaz, Fevai Arslan ve Osman Çakır, Çarşamba günü İl Seçim Kurulu’na giderek mazbatalarını almışlardı.

Salı günü ise mecliste yeminlerini edecekler. Meclise ilk defa ayak basacak olan vekillerden beklentiler ise çok büyük. Seçim öncesi verilen vaatlerin yerine getirilmesi bekleniyor. Seçim akşamı Milletvekili İbrahim Korkmaz, konuşmasında “Vatandaşlardan sabır bekliyoruz. Çok güzel işler yapacağımızı zamanla görecekler.Bize güvensinler inansınlar biraz sabretsinler.” demişti.

Mazbataların alındığı gün üç milletvekili de Düzce’ye verdiği karadan dolayı teşekkür ettiklerini ve bu teveccühe layık olmak için 4 yıl boyunca durmadan çalışacaklarını vurgulamışlardı.

Salı günü mecliste yemin edecek olan Milletvekilleri daha sonra Düzce’ye gelecekler. Mecliste yeni dönem açılana kadar Düzce’de yapılması gerekenler hakkında bilgiler alacak olan ve çalışmalar yapacak olan Milletvekilleri daha sonra yeni dönem mecliste yerlerini alacaklar.

Seçim öncesi konuşmalarında ve milletvekili seçildikten sonraki konuşmalarında Düzce’deki sorunlar hakkında çözüm önerilerini anlatan Milletvekillerinin bu verdikleri vaatleri de bir bir yerine getirmesi bekleniyor.

Haber; R. BAL