İlçe ve belde kongrelerini tamamlayan Ak Parti Düzce Kadın Kollarında göreve gelen yeni başkanlar için mazbata töreni düzenlendi. Törende eski başkanlar da unutulmadı. Bugüne kadar yapmış oldukları hizmetlerden ötürü Ak Parti Merkez İlçe eski Başkanı Mustafa Keskin, Yığılca İlçe eski Başkanı Muzaffer Yılmaz’a plaket takdim edildi.

Ak Parti Düzce Kadın Kolları Başkanı Çiğdem Günal, İlçe ve belde kadın kolları kongrelerini tamamladıklarını ve şubat ayında kadın kolları il kongresini yapmayı planladıklarını belirtti. Daha önce görev yapan bütün başkanlara tek tek teşekkür eden Günal, göreve gelen yeni başkanlara da başarılar diledi.

Üç dönemdir oylarını arttırarak yola devam eden Ak partinin vatandaşlara olan sorumluluğun her geçen gün daha da arttığını belirten Ak Parti İl Başkanı Mustafa Yılmaz, yeni başkanların daha titiz çalışmalar içine girerek insanların beklentilerine cevap vermeleri gerektiğini söyledi.

Yılmaz, “Ak parti sadece Türkiye’de değil dünyada en büyük sivil toplum örgütlerinden biri haline gelmiştir. Bu noktalara gelirken bayan arkadaşlarımızın da büyük katkıları var. Ak partinin üçüncü dönemdir oylarını artırarak seçimlerden çıkması tüm vatandaşlara olan sorumluluğunu arttırdı. Bunun bilincindeyiz. Bundan dolayı bu tür çalışmalarımıza daha da önem vermeliyiz. Göreve seçilen arkadaşlarımızın da bu anlayışla daha titiz çalışmalar yaparak insanların ak partiden beklentilerini cevap vermemiz gerekiyor. Göreve yeni seçilen arkadaşlarımıza başarılar diliyorum.” Dedi.

Yılmaz’ın konuşmasının ardından Ak Parti Merkez İlçe eski Başkanı Mustafa Keskin ve Yığılca İlçe eski Başkanı Muzaffer Yılmaz’a bugüne kadar yapmış oldukları hizmetlerden ötürü teşekkür plaketi takdim edildi.

Plaket takdimi ardından söz alan Ak Parti Merkez İlçe eski Başkanı Mustafa Keskin, İl Başkanı Mustafa Yılmaz’a ve kadın kolları üyelerine teşekkür etti. Keskin,“Ak parti kurumsallaşmasını tamamlamış, dünya çapında bir partidir. Dolayısı ile son günlerde kongrelerimiz hakkında basında çıkan haberlerle spekülasyonların olması normaldir. Ak partide kongre süreci genel merkez tarafından belirlenen adaylar arasından tek liste ile belirleniyor. İl başkanlığı seçimi de bu şekilde olacak. Ben başbakanımızın başkanlığı işin ehline vereceğine inancım tam.”diye konuştu.

Yılmaz, Yığılca ilçe eski başkanı Muzaffer Yılmaz’a da, Yığılca yolunun yapılması konusunda gösterdiği çabalardan dolayı teşekkür ederek plaketini verdi.

Törene gecikmeli olsa da katılan Ak Parti Düzce Milletvekili Fevai Arslan, Ak Parti Kadın Kolları il ve ilçe başkanlıklarının büyük başarılara imza attığını ifade ederek emeği geçenlere teşekkür etti.

Ardından Yeni başkanlar, tek tek kürsüye çağrılarak mazbatalarını aldı. 

Haber; S. KAŞKIR