Merkez ve İlçe Belediye Başkan adaylarını açıklayan AK Parti de beklenen belde adayları da bugün açıklandı. Beyköy Belediye Başkanı Mustafa Yılmaz ve Boğaiçi Belediye Başkanı Rafet Kara ile yola devam kararı alan parti de Konuralp Belediye Başkan adayı da beklenildiği gibi İl Genel Meclisi Başkanı Yusuf Ercan oldu.

Genel Merkezi'n isteği doğrultusunda aday açıklamasının bugüne kadar bekletildiğini belirten AK Parti İl Başkanı Fevai Arslan, aday adayları üzerindeki görüşmeler ve bilgi alışverişinin ardından adayların belli olduğunu söyledi. Arslan, “Merkez ve ilçeler gibi belde adaylarımızı da biraz gecikmeli olarak açıkladık. Şimdiden kendilerine hayırlı uğurlu olsun.” ifadelerini kullandı.

“Başaracağımıza inancımız sonsuz.”

AK Parti'nin yeni bir parti olmadığını ve daha önce yapılan seçimlerde olduğu gibi bu seçimlerde de parti olarak hedeflerinin büyük olduğunu söyleyen Arslan, “Biz bundan önceki seçimlerde de büyük başarılara imza attık. Bu seçimlerde de hedefimizi yükseltmeye çalışacağız. Bunu başaracağımıza inancımız sonsuz. Halkın isteği ve talebi doğrultusunda seçimlerden büyük başarıyla ayrılacağımıza inanıyoruz.” şeklinde konuştu.