Bir dönem ara verdiği belediye başkanlığına Düzce’nin 27. Başkanı olarak yeniden seçilen Mehmet Keleş, önümüzdeki haftadan itibaren çalışmalarına başlayacak. Yoğun bir seçim çalışmasını ardından galibiyetini ilan ettikten sonra ilk açıklamalarını ÖNCÜ TV’ye yapan Keleş, Düzce’nin ilk göreve geldiği gibi olmadığına dikkat çekti ve “Bu noktadan aldığımız bayrağı çok daha ileriye taşıma fırsatı olduğunu biliyoruz.” dedi.

 

YARIŞ ÇOK SERT GEÇTİ


“Yarış çok sert geçti.” Diyen Keleş, oy oranlarını değerlendirdi. Keleş, Tüm belediyelerin ak partinin almasını çalışma bütünlüğü oluşturacağını ifade etti.


Keleş, “Bütün CHP’lilerin MHP’ye oy verdiği düşünmüyorum. Bir kısmı Ak Parti’ye de oy vermiş olabilir. Ağırlıklı bir kesimin ak partinin karşısında kim görünüyorsa ona destek verdiğini düşüyorum. Bir takım çalışmaların olduğunu biliyorsunuz. Yüzde56 iyi bir sonuçtur. 10-0’la ezici bir üstünlükle Ak Parti belediye başkanı olması gelecek için çok önemli. Beraberce ortak hareket edilmesinde sorun çıkmayacak. Çalışma bütünlüğü oluşturacak.” dedi.

 


BELDEN AŞAĞI VURMADIK


Keleş, seçim propagandası boyunca “Biz çıkıp da karşı söylem gerçekleştirmedik. Birilerini kötülemedik. Hiçbir şekilde belden aşağı bir seçim çalışması içinde olmadık.” dedi.

 


OY VERMEYENDE BİZİM İÇİN BİR!


Keleş, parti ayrımı gözetmeksizin her yere eşit mesafede olacaklarını da sözlerine ekledi. Keleş, “Bize oy verende vermeyende bizim için birdir. Hepsine eşit miktarda hizmet etme gayretinde olacağız. Geçmişte yaşanan olumsuzlukları tekrarlamak istemiyoruz. Düzce’nin artı yönlerini ön plana çıkarmak adına güçlerimizi birleştirmek istiyoruz. Çok iyi bir çalışmanın astına imza attık.”dedi.


Çok büyük sözler verdiklerini ifade eden Keleş, “5 sene gözümüzü kırpacak zamanımız bile olmayacak.” dedi.

 


MEHMET KELEŞ VE AK PARTİYE BAKIŞ AÇILIŞLARI DEĞİŞECEK!


“Ben Konuralp’te en yüksek oyu alacağımızı tahmin ediyordum.” Diyen Keleş, Konuralp için büyük projeleri olduğunu gelecekte vatandaşların AK Parti’ye bakış açıklarının değişeceğini söyledi.


Keleş, “Havalar açtığımızdan itibaren hemen üniversite yolunun asfaltını dökeceğiz. Kanalizyon ve altyapısını tamamlayacağız. Asfaltlarını, yollarını düzgün edeceğiz. Restorasyon çalışmalarını halledeceğiz. Kazı çalışmalarına daha büyük sponsorlarla arkeoloji bölümü gelişmiş daha iyi bir üniversite ile destekleyerek hızlandıracağız. Bazı cadde ve sokakları sağlamlaştıracağız. Konuralp konusunda hiçbir endişesi olmasın. Eksilmeyecek artacak. En geç 5-6 ay sonra Mehmet keleş ve ak partiye bakış açılışları değişecek. Bugün bize oy vermeyen kardeşlerimizde gelecekte ak partiye oy verecek.” dedi.

 

 

Haber;S.Kaşkır