31 Mart Yerel Seçimleri’nden sonra yapılan Düzce Belediye Meclisi’nin ilk toplantısı Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü’nin açılış konuşması ile başladı. Özlü konuşmasında ‘Aziz milletimiz kararını verdi. Belediye meclisimiz yerlerini aldı. Artık bizlere düşen görev ise hizmet üretme ve verilen sözleri yerine getirmek için çalışma sürecidir. Temiz, güzel ve yumuşak bir dil kullanmak her bir meclis üyemizin yapması gerekendir.’ dedi.



 

Düzce Belediye Başkanı Faruk Özlü’nün konuşmasından sonra parti sözcüleri de söz alıp hayırlı olsun konuşması gerçekleştirdiler.

Ardından Meclis Başkan Vekilliği ve Komisyon Üyeleri seçimi gerçekleşti.


AK Parti’den Mesut Sancaklı oy çokluğuyla Belediye Meclisi 1. Başkan Vekili seçildi.

AK Parti’den Güler Güneş oy çoğunluğuyla Belediye Meclisi  2. Başkan Vekili seçildi.

Belediye Meclisi Katip Üyeleri AK Parti’den İlknur Bahar, İlknur Yıldırım, Nurullah Yıldız ve Erdem Akalın seçildi.

Belediye Encümen Üyeliğine AK Parti’den Ahmet Çalışkan, Cemil Aksoy ve Oya Kocaman seçildi.

Belediye Komisyon Üyeliğine AK Parti’den Bayram Ali Kubilay, Leyla Ağan, Murat Coşkun; İYİ Parti’den Ender Çakar; MHP’den Hakan Çetin oy birliğiyle seçildi.

İmar Komisyon Üyeliğine AK Parti’den Hasan Gülden, Erdem Akalın, Nurullah Yıldız, İYİ Parti’den Erkan Dinçer; MHP’den Kemal Günaydın oy birliğiyle seçildi.



Toplantı da Belediye Meclisi 2. Toplantı tarihi 16 Nisan 2019 Salı Günü olarak meclis üyeleri tarafından belirlenerek toplantıya son verildi.

Haber: H. DURNA