İşçi Partisi İl Başkanı Fethi Sönmez, Düzce'nin yıllardır çözülemeyen sorunlarına dikkat çekmek adına bugün parti binasında basın açıklaması yaptı. ''Düzce'nin geleceğine sahip çıkalım.Yanlışlara dur diyelim.'' Diyen Sönmez, 12 yıldan beri Ak Parti hükümeti tarafından yönetildiğine dikkat çekti ve hayatın her geçen gün zorlaştığını ifade etti.


DÜZCE'DE YAŞAMAK KABUS HALİNE GELECEK


Sönmez,'' Düzce de yaşam gittikçe zorlaşıyor. Yapılanların telafisi mümkün olmamakta, plansız, keyfi ve rantı esas alan bu anlayış böyle devam ederse Düzce de yaşamak kabus haline dönecektir. Bugün itibariyle trafik yoğunluğu içinden çıkılmaz hale gelmiştir. Dört kat uygulamasıyla bu daha da artacaktır. Düzce yeşilini kaybetmeye, etmeye de devam ediyor. Belediye yeşil alanları ve yeşil alan olabilecek yerleri satıyor. Ne hikmetse belediyenin borçları da ödenemeyecek derece de artıyor.'' dedi.


YAĞMACI VE TALANCI ANLAYIŞA DEVAM


Sönmez, belediyeye ait taşınmazların belediye eliyle kar gözetilmeden çalıştırılması gerektiğini söyledi. Sönmez'in gündeminde geçtiğimiz ay belediye meclisinden izin çıkan eski otogarın bulunduğu alana akaryakıt ve LPG istasyonu yapılması kararı da vardı.


Sönmez,''Asar suyu kenarında ki eski garajın da başkanın talimatıyla yeşil alan yerine benzin istasyonu yapma girişimi AK Parti'nin yağmacı ve talancı anlayışının devam ettiğini göstermektedir.'' diye konuştu.


''SESSİZ KALALIM UNUTULSUN'' TAKTİĞİ


Daha önce Düzce Üniversitesi Araştırma ve Uygulama hastanesinin kantin ihalesi hakkında yaptığı açıklamayı da hatırlatan Sönmez, bu konuda ne Valilik ne de AK Parti kanadından cevap gelmemesini eleştirdi.


Sönmez, ''Bu da AK Parti'nin sessiz kalalım unutulsun taktiğidir. Bu durum da Düzce ile ilgili tavrı ve düşüncesi olan her kurum temsilcisinin Düzce'nin geleceği ile ilgili sözünü söylemeli. Yoksa Düzceli olmak arabaların kaportasında yazı olmaktan öteye gitmeyecektir.'' ifadesini kullandı.

 

HABER:S.KAŞKIR