HAS Parti İl Başkanı Halil Aydın, belediyenin çalışmaları konusunda eleştirilerde bulunarak, halkın şikayetlerine katıldığını, karla mücadele ve çamur deryası içinde kalan yollarla ilgili çalışmalarda belediyenin sınıfta kaldığını belirtti. Aydın, komşu ilde yer tahsisi yapılmış bir havalanı projesi konuşulurken, Düzce’nin hala bir terminalinin olmayışının düşündürücü olduğunu vurguladı.

Aydın, “ Belediye karla mücadelede sınıfta kaldı. Ayrıca sokakların çamur içinde olmasından yana şikayet eden halkımızın şikayetlerine katılıyorum. Öte yandan, komşu ilde yer tespiti yapılarak, alt yapı çalışmaları bitirilmiş havaalanı konuşulurken, bizim ihtiyacımız olan otogar için hala harekete geçilmedi. Otogarın bir an önce yer tahsisi yapılarak çalışma başlaması lazım. Başkan çalışan iyi niyetli bir insan olabilir ancak, çalışmaların ne durumda olduğu hakkında kamuoyuna da bilgi verilmelidir.” Dedi.

HAS Parti il Başkanı Halil Aydın, 28 Şubat’ın yıldönümünde genel Başkan Numan Kurtulmuş önderliğinde 28 Şubat'ta tankların yürüdüğü Sincan Atatürk Caddesi'nde partililerle birlikte yaptığı yürüyüşü anlattı. Aydın, ''Tankın değil, halkın sesi'' sloganıyla gerçekleştirilen yürüyüşe teşkilatlardan katılım olduğunu belirtti.

HABER:H.İŞCAN