Kaynaşlı Belediyesi, hizmet binasını Düzce Üniversitesi Kaynaşlı Meslek Yüksekokulu'na verdikten sonra eski sağlıkocağında kısıtlı imkanlarla hizmet vremeye çalışıyor. Yerel seçimlerden bir ay önce temeli atılan yeni hizmet binası çalışmaları ise ödeneğe takıldı. Sorunların çözülmesiyle birlikte Belediye, yeni hizmet binasına yılbaşıyla birlikte geçmeyi düşünüyor.

“Çok borç var.”

Yapımına devam edilen yeni hizmet binasıyla ilglii bilgi veren Kaynaşlı Belediye Başkanı İsmail Korkmaz, borç yüküne yakındı, Korkmaz, “Yeni hizmet binasındaki çalışmalar her belediyede olduğu gibi Kaynaşlı Belediyesi'ndeki borç yükü nedeniyle kısıtlı imkanlarla yapılıyor. Bu konuda gerekli ödeneği sağlayarak üzerine bizde bir şeyler koyup binayı bitirmeye çalışacağız. Yeni hizmet binasına en geç yılbaşında geçmeyi düşünüyoruz.” şeklinde konuştu.

“Kaynaşlı bu şekilde tanıtılacak.”

Haftasonu Topuk Yaylası'nda yapılacak Doğa Sporları Şenliği hakkında da bilgi veren Korkmaz, “Bu tür etkinliklerle Kaynaşlı tanıtılıyor. Kaynaşlı demek Düzce demektir. Kaynaşlı'nın tanıtımı Düzce'nin de tanıtımı anlamına geliyor. Bu nedenle böyle etkinliklerin devam etmesi içinde gerekeni yapacağız.” ifadelerini kullandı.