Saadet Partisi bugün düzenlediği toplantı ile merkez belediye başkan adayı Birkan Mertol’u tanıttı. Toplantıda konuşma yapan Saadet Partisi İl Başkanı Şaban Bilgin ile İl Seçim Karargah Başkanı İlhan Alemdar, seçimi kazanmak için mazeret üretmeden 30 Mart’a kadar arazide çalışacaklarını söylediler…

 

Konuşmasına kendisini bu göreve layık görenlere teşekkür ederek başlayan Belediye başkan adayı Birkan Mertol ise, “25 yıl bir şirkette leke almadan hizmet verdim, bundan sonra Düzce’de hizmet için yola çıktım” dedi.

 

Mevcut polemiklere girmeyeceklerini belirten Mertol; şeffaf, hesap veren bir belediyecilik anlayışını benimseyeceklerinin altını çizdi. Mertol, Mevcut belediye Başkanı İsmail Bayram’a da belediyenin son durumunun kamuoyu ile paylaşması için çağrıda bulundu…

 

HEPSİ ŞOK OLACAK

 

Mertol, “ Milli Görüş belediyeciliği patentli bir belediyecilik anlayışı. Geçmişte belediyecilikte tarih yazdık. Birçok ilkleri yaptık. O günden bu yana hiçbir çalışma yenilik göremiyoruz. Belediyecilik bizim işimiz. Çalmayız, çırpmayız, israf etmeyiz. Diğer siyasi partiler Saadet partisini varsaymıyorlar. Ama 30 Mart yapılan seçimlerde seçimi kazanacağız. Hepsi şok olacak. Saadet Kazanacak , Düzce Kazanacak.”dedi.

 

Saadet Partisi Genel İdare Kurulu üyesi ve Bolu eski Milletvekili Fethi Görür ise konuşmasında hem Düzce gündemini hem de Türkiye gündemini değerlendirdi.

 

KİRLENMEYEN YER KALMADI

 

Görür, “ Kirlenmeyen yer kalmadı. İki tarafı kirli değnek. Bakanların çocukları evlerinden para kasaları ile basılıyor. Yolsuzluk dış güçlerle kapatılıyor. Vatandaşı açık açık enayi yerine koyuyorlar. Türkiye bu pislik içinde yönetiliyor.” İfadelerini kullandı.

 

 

HAKİKATİ SÖYLEDİ

 

Görür konuşmasında daha önce de gündeme getirdiği AK Parti İl Başkanı Metin Kaşıkoğlu’nun 33 dosya ile ilgili açıklamasını da eleştirdi. Görür,” Hayırlı olsun Düzce’nin dosyaları… en sonunda farkında olmadan hakikati söyledi.” Yorumunu yaptı.

 

Haber;S:KAŞKIR