AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı ve Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker, Akçakoca, Yığılca, Kaynaşlı, Gölyaka ve Gümüşova ilçelerinde incelemelerde bulundu. Bir gününü Düzce’de ilçe belediyelerine ve teşkilatlarına ayıran Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı İlyas Şeker’e AK Parti Düzce Yerel Yönetimler Başkanı Murat Ayyıldız, Ar-Ge Başkanı Şinasi Tuzluoğlu eşlik etti.



Kaynaşlı ilçesinden görüşmelere başlayan Şeker, sırasıyla Yığılca, Akçakoca, Gölyaka ve Gümüşova belediye başkanları ile görüşmeler yaptı. 2014 yılında göreve gelen belediyelerin seçim vaatlerinin yerine getirilip getirilmediği incelenirken yapılan hizmetlerin takipçisi oldukları belirtildi.



Düzce’nin 5 ilçesinde yapılan incelemelerin ardından bilgi veren AK Parti Düzce Yerel Yönetimler Başkanı Murat Ayyıldız, “Genel Merkez Başkan Yardımcımız Kocaeli Milletvekilimiz İlyas Şeker özellikle belediyelerimizin seçimlerde vermiş olduğu vaatlerin yerine getirilip getirilmediği, yapılacak olan hizmetleri yerinde görmek istedi.



AK Parti Genel Merkezi olarak her zaman Düzce’nin arkasında olduklarını ve destekçisi olduklarını hissettirmek istediklerini belirttiler. Belediye Başkanlarımız ve ilçe teşkilatlarımızın yapmış olduğu çalışmaları birlikte inceledik ve gözlemledik. Bundan sonra da ziyaretler sıklaşacak.” ifadelerinde bulundu.