Ak Parti Düzce Belediye Başkan Adayı Mehmet Keleş, dün akşam Belediye meydanında kurduğu çadırda 4 mahalleye seslendi. Cedidiye, Şerefiye, Burhaniye ve Nusrettin Mahalleleri için kurulan seçim çadırına yine halkın ilgisi yüksek oldu. Belediye Başkan adayı Mehmet Keleş kalabalık bir grup eşliğinde çadıra girdi, programda Düzce Milletvekili Osman Çakır, Ak Parti Eski Milletvekili Celal Erbay ile belediye meclis üyeleri de hazır bulundu.

 

Çakır ve Erbay, Ak Parti’nin hizmetlerini anlatarak 30 Mart yerel seçimlerinde Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve Ak Parti’ye sahip çıkılması çağrısında bulundu.

 
Kendi döneminde yaptığı meydana kurduğu çadırda seçmenle bir araya gelen Keleş ise, Bizler manevi nokta ile Düzce’nin kalbini burada buluşturduk. Burası Düzce’nin Eyüp sultan meydanıdır. İnşallah uzun yıllarda hizmet edecektir.” dedi.

 

 

İŞİ ŞANSA BIRAKACAK İNSAN DEĞİLİM

 

Keleş, hem muhalefeti eleştirdi hem Düzce’de iyi projeleri hayata geçirecek gücün kendileri olduğunu söyledi.

 

 

Keleş, “Biz lafa değil, icraata bakarız diyoruz. Yıllardan beri birçok şeyi gerçekleştiren Ak Parti durmak yok yola devam derken, memleketteki muhalefet yeter artık diyor. neye yeter? daha çok daha hizmetler vereceğiz. Yeni bir yola çıkıyoruz. Yeni sloganımız Ak belediyeler mutlu şehirler! Çalışıyoruz daha çok çalışacağız. Sizler başardık, sizlerle başarmaya devam edeceğiz. nasıl bir kent teslim aldığımı lütfen hatırlayın. Bu şehirde yaşanmaz diyorlardı. Biz bu ortamda kasası bomboş bir belediyeyi devraldık. 5 sene sonra güzel bir Düzce ortaya çıkardık. Bugünde durmak yok yola devam diyoruz. Çok daha güzel projelerin altına imza atmak için daha donanımlı ve iyi bir ekibimizle hazırız. Düzce’yi yıldız bir kent haline getireceğiz. Bu iş; bilgi tecrübe, ekip ve güçlü ekiple olur. Bunların hepsi bizde mevcut. İşi şansa bırakacak insan değilim. Ben işimi tam yaparım. Tam sınırdayız. Benim 31. Sıradaki adayımın adı zaferdir. Zafere zaferle ulaşacağız.” dedi.

 

 

KELEŞ’E SEVGİSİNİ ŞİİRLE DİLE GETİRDİ

 

Ak Parti’nin dün akşamki çadır programında bir vatandaş da Keleş için yazdığı şiiri okudu.“Sizi tarif etmeye kelimeler yetmez” diyerek şiirine başlayan vatandaşın, “Allah’ın bir lütfusun, kurban olayım seni yarada. sen bütün tabuları yıktın.” Şeklinde devam eden şiiri Keleş’i oldukça mutlu etti. Keleş, şiiri yazan vatandaşa teşekkürü sarılarak gösterdi.

 

 

GALERİCİLER SİTESİNİ ZİYARET ETTİ

 

Keleş gündüzde yoğun bir çalışma içindeydi. Her gün bir mahallede vatandaşlara ulaşan, daha çok vatandaşa kendini anlatmak için esnaf ev demeden seçmeni yakın takibe alan, Ak Parti’nin Belediye Başkan Adayı Mehmet Keleş, bugün Düzce Galericiler Sitesi’ne ikinci kez ziyaret etti. Keleş,  Pazar günü olması nedeniyle yoğunluğun olduğu sitede Keleş, uğramadığı dükkanlara girdi.

 

Keleş, Galericiler sitesi esnafını dolaşarak tanıştı, işlerini sordu sonra da seçimlerde destek istedi. Keleş, esnafların yanı sıra alış veriş için gelen vatandaşlar ile ayaküstü sohbetler gerçekleştirdi. 

 

Daha önceki ziyaretlerinde bahsettiği gibi Düzce’yi Oto pazarında üs haline getirmek isteyen Keleş, ziyaretinde eksiklikleri yerinde gördü ve esnafın desteğini bir kez daha istedi.

Haber; S.KAŞKIR