Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun tekrar aday olmayacağını açıkladığı basın toplantısı öncesi Beştepe'de Düzce'yi de yakından ilgilendiren gelişmeler yaşandı.

Sürpriz kahvaltıya Arslan da katıldı

Başkent Ankara'da hareketli günler yaşanmasına neden olan Erdoğan-Davutoğlu görüşmesinden çıkan olağanüstü kongre kararı sonrası Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde yaşanan ziyaretçi trafiğinde iki Düzceli de yer aldı. AK Parti Merkez Yürütme Kurulu (MYK) toplantısının gerçekleştiği dakikalarda Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın görüşme yaptığı meclis komisyonu başkanları ile bir grup milletvekili arasında Düzce Milletvekili Fevai Arslan da hazır bulundu. Zaman zaman milletvekillerinden gelen talepler doğrultusunda bu tür görüşmelerin yapıldığı ve bu görüşmenin rutin bir görüşme olduğu belirtilse de görüşmenin zamanlaması dikkat çekti.

Binali Yıldırım, Berat Albayrak, Bekir Bozdağ...

Gözlerin kritik MYK Toplantısı'na kilitlendiği anlarda Cumhurbaşkanı ile milletvekilleri arasındaki gerçekleşen görüşmenin resmi programda yer almayan bir buluşma olduğu öğrenilirken Erdoğan'ın kahvaltıya davet ettiği isimler arasında bakanlar Binali Yıldırım, Berat Albayrak, Bekir Bozdağ, Nurettin Canikli ve MYK Üyesi Abdülhamit Gül en dikkat çeken isimler oldu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile baş başa 20 dakika

Diğer yandan neden gerçekleştirildiği henüz bilinmeyen bu görüşmeden sonra Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde yine Düzce'den bir ismin ağırlandığı duyumları alındı. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın misafirleri arasında Düzceli bir siyasetçinin yer aldığı gündeme geldi. Cumhubaşkanı ile yaklaşık 20 dakika baş başa özel bir görüşme gerçekleştiren siyasetçi merak konusu olurken şimdi akıllara gelen soru "Erdoğan ile ne görüştü?" oldu.

Haber:C.ÜSTÜNER