MHP Düzce Belediye Başkan Adayı Ömer Küçük de dün akşam seçim gezileri kapsamında Memursen sitesindeki sosyal tesislerde ve Beyciler mahallesinde vatandaşlarla bir araya geldi. Ayışığı Derneği Başkanı Abdülvahap Özen’in misafirliğinde sitede sakinleri ile buluşan Küçük’ü dinleyenler arasında Ak Parti Düzce Belediye Başkan Aday Adayı Selahattin Aydın da vardı…
Vatandaşlara seçim vaatlerini anlatan Küçük, İbrahim Korkmaz’ın kendisi ile ilgili sarf ettiği sözleri de eleştirdi. Selahhatin Aydın’a dönerek “partinizin sayın milletvekiline yakışmadı” diyen Küçük, “ berber çalıştığımız kendi partinizin başkanı ile Düzce’ye ne verdiniz? Diye sordu.


Ayışığı Derneği Başkanı Abdülvahap Özen ise tüm partilere kapılarının açık olduğunun altını çizerken, Küçük’e ziyaretinden ötürü teşekkür etti.


Küçük ardından Beyciler Mahallesine geçti. Burada vatandaşlarla tek tek tokalaşan Küçük, Beyciler mahallesi muhtarı tarafından eline tutuşturulan mahallenin sorunlarını içeren kağıdı dikkatle inceledi.

Küçük, Beycilerin Düzce’nin en sorunlu mahallelerinden biri olduğuna dikkat çeken 10 yıl önce var olan sorunların bugün yine dile getirildiğini belirtti. Küçük, çok güçlü bir kadroyla sorunları çözmeye talip olduklarını yineledi.


Küçük daha sonra “15 maddenin 15’ide belediyenin asli görevleri. Bunlar lüks değil. Hepsinin yapacağımıza taahhüt ediyorum” diyerek defteri imzaladı.


DESOB’ta sıralandırılan maddeyi bazı eksikler var diyerek daha sonra imzalayacağını söyleyen Küçük, bu kez halktan gelen şikayetlerin altına tereddüt etmeden imzasını attı.

Haber; S.KAŞKIR