AK Parti Düzce Belediye Başkan Adayı Mehmet Keleş, Beyciler Mahallesinde kahvede vatandaşlarla bir araya geldi. Keleş, vatandaşlara neden Ak Parti’ye oy vermeleri gerektiğini anlattı. Keleş’e belediye meclis üyesi adayları da eşlik etti. Beyciler Mahallesi’nin Sorunları olan bir mahalle olduğuna dikkat çeken Keleş, bizleri göreve getirirseniz genç kadromuzla birlikte çok iyi hizmet edeceğiz.” dedi.

 


Belediyenin imkânlarının az olduğunu ifade eden Keleş, belediye başkanının arkasına iktidar gücünü alması gerektiğini belirtti.


BELEDİYE TAM TAKIR!

Keleş, “Şunu çok iyi biliyorsunuz ki 2004 yılında depremlerden sonra teslim aldığımız sizlerin bizi emanet ettiği Düzce vardı. Depremin üzerinden 4 yıl geçmesine rağmen hiçbir şekilde ihtiyaçlar giderilmemiş taş taş üzerine koyulmamış kırık dökük yıkılmış paramparça bir Düzce’ye belediye başkanı olduk. O gün bismillah dedik ve ekibimizle hızla çalışmaya başladık. Belediyenin geliriyle deprem görmüş bir ilin ihtiyaçlarını karşılamak mümkün değil. Biz Allah rızası, millet menfaati için çalışıyoruz. Düzce belediyesinde para var sanıyorsanız aldanıyorsunuz. Tam takır bomboş. Personelinin parasını ödemekte aciz. Belediye başkanı bilgili, birikimli olacak, çevresi olacak ve iktidar gücüsüne sahip olacak. Birçok belediye görüntü kapatmak adına bir şey yapmamış. İlave kaynak üretilmeli. Kamu kurumlarının bütçelerinden kaynak getirilmesi lazım.” dedi.

 
Keleş, hizmet almak için tek adresin AK Parti olduğunu belirterek “Başka bir adreste yoktur zaten.” dedi.

 

Haber;S.Kaşkır