Dün Ak Parti’nin ardından bugün Milliyetçi Hareket Partisi Dereli Tütüncü ve Fevzi Çakmak Mahallesi’ndeydi. Küçük ve ekibi dün akşam her iki mahallede 9 kahvede seçmenle buluştu.


MHP Düzce Belediye Başkan adayı Ömer Küçük, kendi mahallem olarak tabir ettiği Cumhuriyet Mahallesi’nde alkışlarla karşılandı.

 

Küçük, “beni ellerinde büyüten ablalarım burada” derken, Düzce’nin en fazla borçlanan ve en fazla boşanmanın olduğu il olduğuna dikkat çekti ve “hani iyi yönetiliyordu” diye sordu.

 

 

BUNLAR BELEDİYECİLİĞİ BİLMİYOR


Beraberinde gelen belediye meclis üyelerini mahalle sakinlerine tanıtan Küçük, partimizle Düzce’de yer yerinden oynayacak. Her şey değişecek.” dedi.


“Bunlar belediyeciliği bilmiyor.” diye eleştirdiği iktidar partisi için “ Korkuyorlar. 10 tane duvar 1 tane kapı koyuyorlar. Biz insanımızla bütünleşeceğiz. Belediyecilik gülümseyen yüz demektir. Ama öyle sahte gülümseme değil. Bizim gibi içten gülümseme.” şeklinde konuştu.

 

 

BİR TANE MADDE BAĞIMLISI BIRAKMAYACAĞIZ


Düzce’de madde bağımlılarının mesken tutuğu metruk binaların belediyenin sorumluluğunda olduğunu ifade eden Küçük, bu soruna el atacaklarını dile getirdi.

 

Küçük, “ Düzce’nin gençleri gidiyor. O binaları yıkmak, belediyenin görevi. Umrunda değil. Bizim önceliğimiz gençlerimiz. Bir tane madde bağımlısı bırakmayacağız. ”diye konuştu.

 

 

HER SOKAKTAN OTOBÜS GEÇECEK

 

“Kendimizle dalga geçirtmeyelim” diyerek destek isteyen Küçük, mahalle halkının sorularını dinledi.

“Arka sokaklara otobüs gelsin” diye talepte bulunan yaşlı bir teyzeye “her sokaktan otobüs geçecek” vaadinde bulunan Ömer Küçük, raylı sitem projesini de anlattı ve “3 dakikada bir durağa gelen raylı sitemi Düzce’de gezdireceğiz.” dedi.

 

Vatandaşlarla fotoğraf çektiren Küçük daha sonra seçim gezilerine Fevzi Çakmak Mahallesi’nde devam etti. Kahveyi dolduran vatandaşlar dikkatle Küçük’ü dinledi. Küçük, Fevzi Çakmak Mahallesi’nde geçen dönem seçimleri kıl payı kaçırdıklarını hatırlatarak kendilerinin değil, Düzce’nin kaybettiğini söyledi.

 

Fevzi Çakmak Mahallesine çok güzel sosyal tesisler hayata geçireceklerini dile getiren Küçük, “ bize güç verin. bereketli Düzce’de yaşayalım” ifadelerini kullandı.

 

 

KÜÇÜK’TEN FABRİKALARA ÇIKARTMA