Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş'in ardından, önümüzdeki dönem için aday olduğunu resmen deklare eden ikinci kişi Cumayeri Belediye Başkanı Mustafa Koloğlu oldu. Koloğlu Parti içinde de rakipleri olduğunu, ancak gerek yerel ortamda, gerekse genel merkeze yönelik çalışmalarını sürdürdüğünü söyledi.

Koloğlu, önümüzdeki dönemde yeniden aday olduğunu ifade ederken, gerek muhalefet partileri, gerekse partisinin içinde başka aday adayları da bulunduğunu, kendisinin bu anlamda yerel ortamda ve genel merkez ayağına yönelik olarak çalışmalarını gayet hızlı bir şekildi sürdürdüğünü söyledi.

Cumayeri Belediye Başkanı, halka yönelik olarak bir çalışma yürütmediğini, zaten buna gerek olduğu kanaatinde olmadığını da dile getirdi. Seçim meydanlarında söz verdiklerini yerine getirip getiremediğine ilişkin bir soruyu cevaplayan Koloğlu, vaadettiklerinin büyük bölümünü başardıklarını, mutlaka başaramadığı bir iki husus da olduğunu belirtirken, bunun yanı sıra seçim sırasında vaad etmediği işlerin de üstesinden gelindiğini ifade etti.

Koloğlu hükümete eleştirmenin kendisi açısından söz konusu olamayacağını dile getirirken, yerel seçimlerde açıklanan fiyatın kendilerini olumsuz etkilemesinin kaçınılmaz olduğunu ifade etti.