AK Parti Düzce Milletvekilleri 1 Kasım seçimleri çalışmaları kapsamında ilçe gezilerine devam ediyor. Kaynaşlı ilçesinde seçim gezilerini yapan Milletvekili Arslan ilk olarak esnafları ziyaret etti ardından motokros parkur çalışmalarını yakından takip etti. Arslan, Kaynaşlı’daki sosyal konut inşaatını da Belediye Başkanı Erol Bayraktar ile inceledi.

Türkiye’nin önünü yeniden açacağız

1 Kasım seçim vaatleri hakkında konuşan Düzce Milletvekili Fevai Arslan, “Gübredeki yüzde 18 KDV'yi tamamen kaldırıp sıfırlıyoruz. Bundan sonra gübrede KDV olmayacak. Yemdeki KDV’yi tamamen kaldırıyoruz, sıfır KDV olacak. Türkiye’de bunlar siyasi istikrarla, güçlü iktidarla, iyi yönetimle, güvenle, huzurla yapılır. Huzurumuza, istikrarımıza, birliğimize dirliğimize kardeşliğimize yeniden daha güçlü bir şekilde sahip çıkacağız ve 1 Kasım’da Türkiye’nin önünü hep beraber yeniden açacağız.” ifadelerinde bulundu.

Güvenlik güçlerimiz terörün kökünü kazıyacak

Ardından Kaynaşlı ilçesindeki köyleri ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya gelen Milletvekili Fevai Arslan, “7 Haziran seçimlerinin sonuçlarına iyi bakmak gerekiyor. PKK sadece güvenlik güçlerimizi hedef almıyor, sivil vatandaşlarımızı da hedefliyor. Ancak güvenlik güçlerimiz terörün kökünü kazıyacak. Dağlarda ve şehirlerde bir tek PKK'lı kalmayacak. Bizi sindirmeye çalışıyorlar ancak ne yaparlarsa yapsınlar bizim kardeşliğimize, birliğimize zarar veremeyecekler. Milletimizin ve Allah’ın izniyle PKK ve diğer terör örgütleri ülkemizden temizleyeceğiz. Sizlerin de desteği ile AK Parti'mizi yeniden tek başına iktidara getireceğiz.” dedi.

Keşir ve Keleş esnafı ziyaret etti

AK Parti Düzce Milletvekili Ayşe Keşir ve Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş de Atatürk Bulvarı ve İstanbul Caddesi'nde esnafları ziyaret ederek alışveriş yapan vatandaşlarla sohbet etti. Esnaf ve vatandaşlarla tokalaşıp hal ve hatırlarını soran Keşir, sohbet ettiği esnaflara 1 Kasım vaatlerinde esnaflara yönelik 30 bin TL faizsiz kredi seçeneği ve KOBİ'lerin finansmana erişimini artırmak amacıyla taşınırların teminat olarak kullanılmasının önündeki engellerin tümüyle kaldırılacağını söyledi. AK Parti Düzce Milletvekili Ayşe Keşir, 1 Kasım'da yeniden tek başına AK Parti iktidarı ile ülkenin büyümesinin devam edeceğini de sözlerine ekledi.

Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş ise, esnafların istek ve sorunlarını dinleyerek çözüm üretmek istediklerini kaydetti. Keleş, “Düzce Belediyemiz olarak tek derdimiz ilimizin daha yaşanabilir ve modern hale kavuşmasıdır. Bunun için projelerimizi hayata geçiriyoruz.” dedi.

Haber;C.ÜSTÜNER