Düzce Esnaf ve Sanatkarlar Odalarının Genel Kurulları start aldı.
ilk genel kurulu yapan oda elektrikciler ve elektronikciler odası oldu
desob toplantı salonunda yapılan kongreye elektrikciler ve elektronikciler konfederasyon başkanı abdullah kaya. Desob başkanı mustafa kayıkcı düzce tso yönetim kurulu başkanı metin büyük sedaş işletme müdüre zeki gürel oda ve dernek başkanları ile genel kurul üyeleri katıldı.
Divan başkanlığını desob başkanı mustafa kayıkcının yaptığı kongrede odanın faliyet raporları okundu ve genel kurul tarafından oybirliği ile kabul edildi.
Mevcut başkan Yunus ilhan ve serhat geçtim,in aday olduğu genel kurulda konuşan desob başkanı mustafa kayıkcı odalarımızın bu ilk kongresi ülkemizin değerlerine değer katan çalışkan ticaret insanlarına ihtiyaç var üretenlere ihtiyaç var her birimiz yıllardır yurt dışı firmaların ürünlerini alıyorduk ancak artık bu ürünleri türk firmalarıda üretiyor ve onlardan alıyoruz bizler önce kendi edğerlerimize sahip çıkmalıyız bu nedenle birbirimizi bölmeden parçalamadan ayaklarımıza çelme takmadan hepimiz birimiz birimiz hepimiz için hareket etmeliyiz dedi.
kongerede konuşan elektrikciler ve elektronikciler konfederasyonu başkanı abdullah kaya yaptığı konuşmada kongrenmiz hayırlı olsun bizler esnaf ve sanatkarlar olarak çok zor şartlarda mücadele veriyoruz ve üretmeye çalışıyoruz sizlerin sorunlarınızı yakından biliyorum çözüm bulmak içinde mücadelemiz sürüyor dedi.
kongrede her iki başkan adayıda seçilmeleri durumda üyelerine yapacakları hizmetlerle ilgili konuşmalar yaptılar