10 Ağustos’ta yapılacak Cumhurbaşkanlığı seçimlerine sayılı gün kala partiler destek çalışmalarını hızlandırdı. Sivil toplum kuruluşları ve esnaf ziyaretleri ile adaylara destek arayan partililer, farklı seçim çalışmalarına da imza atıyor…

 

 


Ak Parti İl Gençlik Kolları, Cumhurbaşkanı Adayı Recep Tayyip Erdoğan’a destek amacıyla bisiklet turu düzenlendi. Şehir içerisinde gerçekleşen tura Erdoğan Gönüllüleri de katıldı.

 

 


Atatürk Bulvarında bulunan AK Parti İl Binası önünde başlayan tur, İstanbul caddesi ve akabinde Mimar Sinan caddesi boyunca devam etti.

 

 


Ak Parti gönüllüleri yazılı tişört giyen gençler polis eskortu eşliğinde şehir turu yaptı.

 

 


İl Gençlik Kolları Başkanı Fazlı Koç bisiklet turu ile ilgili yaptığı konuşmada AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Cumhurbaşkanlığı adaylığına destek olmak amacıyla etkinliği düzenlediklerini belirtti.
Koç, ‘Bir siyasi parti olarak AK Parti gençliğe verdiği önemi ile de Türkiye’deki tek siyasi harekettir. Genel Başkanımızın gençliğe verdiği önemi hepimiz biliyoruz. Bu dönemde gençlik gerek siyasi partiler içinde gerekse TBMM’de en fazla AK Parti’de temsil edilmiştir’ dedi. Koç, ‘Gençliğe bu kadar önem veren ve bizlere 2023, 2053 ve 2071 gibi hedefler koyan Cumhurbaşkanı Adayımız Recep Tayyip Erdoğan’a biz de düzenlediğimiz organizasyonla destek olmak istedik’ diye konuştu.

 

 

Haber: S. Kaşkır