31 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimlere az bir süre kalan adaylar arasındaki yarışta hızla devam ediyor.

Yürüttüğü seçim kampanyası kapsamında pek çok kesinden esnaf ve vatandaşla bir araya gelen Bıyık, bu kez ticari taksi ile müşteri alarak gideceği yere kadar bıraktı.



Taksi durağını ziyaret eden Bıyık, gelen telefonu açıp adresi aldıktan sonra kontağı çalıştırarak adrese gitti. Müşteriyi alan Başkan Adayı Erdoğan Bıyık, taksimetreyi de çalıştırarak yola çıktı.

Müşteri ile sohbet eden Başkan Adayı Erdoğan Bıyık, “Beni tanıdınız mı?” diyerek sohbete başladı.



Müşteri Hakan Tezel ise sohbet sırasında Bıyık’a, “Sizi iyi tanıyorum ve yakından takip ediyorum. Sizin seçimi kazanma olasılığınızı çok kuvvetli görüyorum. Seçimi kazansanız da kaybetseniz de siz Düzce’de yaşayacaksınız. Diğerleri Düzce’de yaşamayacak. Projelerinizden önce benim için öncelikli kıyas budur. Size sandıklarda sahip çıkacağız” ifadesinde bulundu.



Düzce’ye hizmet etmek için belediye başkanlığına aday olduğunu söyleyen Bıyık, “Kazansak da kaybetsek de biz Düzce’de yaşamaya devam edeceğiz. Diğerleri için ben garip gurbetçi kelimesini kullandım. Çünkü onlar seçimi kaybettiklerinde Düzce’de yaşamayacaklar. Projelerimiz ile hizmet etmeye hazırız” dedi.

Müşteriyi gideceği adrese bırakan Başkan Adayı Erdoğan Bıyık seçim çalışmalarına devam etti.

Haber: Ö.YILMAZ


Artı Yerel Medya'yı smart televizyon ve telefonlarınıza indirmeyi unutmayın.

Web'den izlemek için TIKLAYINIZ 

Android için TIKLAYINIZ

İOS için TIKLAYINIZ