MHP Düzce Belediye Başkan Adayı Erdoğan Bıyık 31 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimler için saha çalışmalarını aktif olarak sürdürüyor. Rotasını Darıcı Mahallesi’ne çeviren Bıyık, bir evde toplanan mahalle sakinleri ile bir araya geldi.



Seçim çalışmaları kapsamında yaptığı ziyarette Bıyık’a, eşi Filiz Bıyık, Kadın kolları Başkanı Derya Aksoy ve MHP’li kadınlar da eşlik etti. Bıyık’la bir araya gelen mahalle sakinleri yaşadıkları sıkıntıları ve isteklerini paylaşarak daha iyi bir Düzce’nin nasıl olabileceği yönünde istişarede bulundular.



İsteklerini sıraladılar…
Karşılıklı sohbet havasında geçen ziyarette mahalle sakinleri, “Düzce’de yapılan hizmetlerden memnun değiliz. Sürekli olarak yapılanlar yıkılıyor ve yerine başka çalışmalar yapılmaya çalışılıyor. İstanbul Caddesi bu duruma çok güzel bir örnek teşkil ediyor. Su faturaları gereğinden fazla alınıyor ve faturalarımızı ödemekte ciddi anlamda sıkıntı yaşıyoruz. AK Parti’ye oy vermiş biri olarak 31 Mart Yerel Seçimlerinde siz oy vereceğim Erdoğan Bey. Ayrıca sizden bayanların oturacağı, Kuran-ı Kerim okuyabileceği, sohbetler edebileceği, günlerimizi yapabileceğimiz yerler istiyoruz” diyerek destek sözü verdi.



“Daha fazlasını Düzce için yapmaya talip olduk”
Samimi bir ortamda kendisini ağırlayan mahalle sakinlerine teşekkür eden MHP Düzce Belediye Başkan Adayı Erdoğan Bıyık ise yaptığı konuşmada, “Sizin yaşamış olduğunuz sorunlarınızı çok iyi biliyorum. Ben de sizlerle birlikte aynı sorunları yaşıyorum. Çünkü ben seçim dönemlerinde Düzce’ye gelip aday olmuyorum. Benim işim de, evim de Düzce’de. Sunumunu yaptığımız projeleri ve daha fazlasını Düzce için yapmaya talip olduk. Desteklerinizi bekliyorum. Bayanlara yönelik olarak sosyal tesis yapılması konusunda çalışmaları başlatacağım” ifadesinde bulundu.

Haber: Ö.YILMAZ


Artı Yerel Medya'yı smart televizyon ve telefonlarınıza indirmeyi unutmayın.

Web'den izlemek için TIKLAYINIZ 

Android için TIKLAYINIZ

İOS için TIKLAYINIZ