31 Mart’ta yapılacak yerel seçimler öncesinde çalışmalarını sürdüren Milliyetçi Hareket Partisi Düzce Belediye Başkan Adayı Erdoğan Bıyık bu kez rotasını Koçyazı Mahallesi’ne çevirdi.



Bölgede bulunan esnafları ziyaret eden Bıyık, koçyazı Mahallesi Muhtarı İsmet Mısır’la da bir araya geldi. Mahalle’nin sorunlarını dinleyen ve Bıyık, Muhtar Mısır’dan gelen “Metek TOKİ’nin ortasından geçen derenin etrafının vatandaşların kullanımına açılması” talebi üzerine Karaca Deresi’nde incelemelerde bulundu.

Devlet Su İşleri tarafından gerekli ıslah çalışmalarının büyük çoğunluğunu yapıldığı Karaca Deresi’nde yaptığı incelemelerinin ardından bir değerlendirmede bulunan Bıyık, derenin çevresi ile ilgili proje hazırlayacaklarını belirtti.



Bıyık, “Koçyazı Mahallesi gerek konumu gerekse nüfusu açısından Düzce’nin en büyük ve en güzel mahalleleri arasında yer alıyor. Son dönemlerde hızlı bir yapılaşmanın içine giren mahallede insanların nefes alabileceği bir yer olmaması Düzce Belediyesi’nin çok büyük bir eksikliğidir. Metek TOKİ’nin içinden geçen Karaca Deresinin çevresi atıl durumda ve buralar insanların kullanımına açılabilir. Buranın yeşil alan tahsis edilerek insanların kullanımına açacağız. Oturma bankları, yürüyüş alanları, kafeterya, piknik alanları, bisiklet yolları gibi kullanım alanları yaparak burayı mahalle sakinlerinin ve Düzcelilerin hizmetine sunacağız. İnsanlar burayı çocuklarıyla gelerek zaman geçirebilecek alanlar olarak değerlendirecekler. Proje ekibime burası ile ilgili çalışma başlatmaları adına talimat vereceğim. Buranın projesini göreve geldiğimiz zaman hayata geçireceğiz. Koçyazı Mahallesini Düzce’nin cazibe merkezi haline gelecek” ifadelerinde bulundu.

Haber: Ö.YILMAZ


Artı Yerel Medya'yı smart televizyon ve telefonlarınıza indirmeyi unutmayın.

Web'den izlemek için TIKLAYINIZ 

Android için TIKLAYINIZ

İOS için TIKLAYINIZ