31 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimler öncesinde çalışmalarına ara vermeden devam eden Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Düzce Belediye Başkan Adayı Erdoğan Bıyık, ziyaretlerine devam ediyor.
Bıyık bu kapsamda rotasını çevirdiği Düzce Üniversitesi’nde Rektör Prof. Dr. Nigar Demircan Çakar’ı makamında ziyaret etti.



Rektör Çakar’ı çiçek ve çikolata ile ziyaret eden Bıyık, seçilmesi halinde belediye olarak üniversite ile koordineli bir çalışma gerçekleştireceklerine dikkat çekti.

“Üniversite ile birlikte hareket etmek istiyoruz”

Düzce Üniversitesi’nin şehrin çok önemli bir değeri olduğunu söyleyen Bıyık, “Gördüğümüz kadarıyla Düzce Belediyesi ile üniversite arasında sağlıklı bir iletişim ve çalışma ortamı olmamış. Üniversite öğrencilerinin yaşamış olduğu sorunların giderilmesi adına basit dokunuşlar ile çözüme kavuşturulacak olan konular ne yazık ki belediye tarafından görülmezden gelinmiş. Öğrencilerin yaşamış olduğu sorunları çözüme kavuşturma adına gerekli alt yapıları oluşturduk. Düzce Belediyesini kazandıktan sonra üniversite yönetimi ile birlikte hareket etmek istiyoruz” şeklinde konuştu.



Bıyık’tan DAKE’ye ziyaret

Düzce Üniversitesi ziyaretinin ardından Düzce Arama Kurtarma Derneği Üyeleri ile bir araya gelen Milliyetçi Hareket Partisi Düzce Belediye Başkan Adayı Erdoğan Bıyık, dernek üyeleri ile bol kahkahalı sohbet gerçekleştirdi.

Bıyık ayrıca dernek üyelerine İstanbul Kartal’da çöken binada göstermiş oldukları başarılardan dolayı plaket takdim etti. Samimi bir ortamda gerçekleştirilen ziyaretlerde dernek çalışmaları hakkında bilgiler alan Bıyık, seçilmesi halinde Düzce Belediyesi ve şahsı adına dernek çalışmalarına destek olma sözü de verdi.



Dernek üyeliği formunu dolduran MHP Düzce Belediye Başkan Adayı Erdoğan Bıyık, “Sizin üyeniz olarak bundan sonraki çalışmalarınızda sizlere yardımcı olmak isterim. Olaylarda bana da bilgi verin” talebinde bulundu.

Dernek üyesi olan Bıyık’a üyeler tarafından dernek üniforması hediye edildi. Ziyaret hatıra fotoğrafının çektirilmesinin ardından sona erdi.

Düzce Arama Kurtarma Derneği ziyaretinin ardından Aziziye Mahallesinde bulunan bir ev ziyareti ile programına devam eden Milliyetçi Hareket Partisi Düzce Belediye Başkan Adayı Erdoğan Bıyık, Aziziye Mahallesi sakinlerinden ve Düzcelilerden destek istedi.



Haber: Ö.YILMAZ


Artı Yerel Medya'yı smart televizyon ve telefonlarınıza indirmeyi unutmayın.

Web'den izlemek için TIKLAYINIZ 

Android için TIKLAYINIZ

İOS için TIKLAYINIZ