31 Mart yerel seçimleri öncesi Düzce’deki siyasi trafik de hızlandı. MHP İstanbul Milletvekili Arzu Erdem ve Parti MYK üyesi Ahmet Yılmazer’in ardından Milliyetçi Hareket Partisi Belediye Başkan Adayı Erdoğan Bayık’a destek için eski milli futbolcu MHP Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı da Düzce’ye geldi.



Önce MHP İl Binasında partililerle bir araya gelen ve seçim öncesi Bıyık ve teşkilat üyeleri ile bilgi alışverişinde bulunan Vekil Sancaklı, şehir merkezinde esnaf ziyaretlerinde bulundu. Bu ziyaretler esnasında Sancaklı’ya MHP Milletvekili Ümit Yılmaz, Parti MYK üyesi Bahadır Alperen, MHP İl Başkanı İlhami Caboğlu, MHP Belediye Başkan Adayı Erdoğan Bıyık ve partililer de eşlik etti.



MHP’li heyetin ilk durağı Cedidiye Camii meydanındaki esnaf oldu. Burada esnafı ziyaret eden ve destek isteyen Sancaklı ve beraberindekiler, İstanbul Caddesi ve Gaziantep Caddesi esnafını da gezdi. Hemen hemen tüm esnafı ziyaret eden Sancaklı, Bayık’a olan güvenini anlatarak seçmenin hem sorun ve taleplerini aldı hem de adayı için destek istedi.



Bütün vatandaşlarla selamlaşıp tokalaşıp öz çekim yapmayı da ihmal etmedi.



“Sandıklar açıldığında Erdoğan Bıyık Düzce Belediye Başkanı olacak”
Ziyareti sırasında basına bir değerlendirmede bulunan Sancaklı, sayılı günlerin kaldığı yerel seçimler öncesi adaylarına teveccühün olduğunu belirterek, şöyle konuştu:

“Ortamı çok iyi gördüm. Türkiye genelinde MHP’ye büyük bir teveccüh var görüyorum. İl il geziyorum. Düzce’den çok iyi haberler aldık. Erdoğan başkanımız çok iyi çalışıyor teşkilat çok iyi çalışıyor olağanüstü ilgi alaka var. İnşallah 31 Mart akşamı sandıklar açıldığında Erdoğan Bıyık Düzce Belediye Başkanı olacak. Biz de 1 Nisan’da oraya çay içmeye gideceğiz.”



“Ankara’da var gücümüzle Düzce için çalışacağız”
Erdoğan Bıyık’ın seçilmesi halinde Ankara’da Düzce için çalışacaklarının sözünü veren Sancaklı, şöyle konuştu:

“MHP bu ülkenin sigortasıdır. Biz bunu daha önce sokağa çok iyi anlatamamıştık herhalde. MHP’liler olarak ama yavaş yavaş bu 15 Temmuzdan sonra gelişen olaylar Sayın Genel Başkanımızın duruşu ve tavırları, müdahaleleri, biz de onun çizdiği yoldan yürüyoruz. Artık Türk insanı şunu anlamaya başladı. MHP ne kadar güçlü olursa Türkiye Cumhuriyeti o kadar güçlü olacaktır. Onun için bu sokaktaki teveccühü görüyorum. Düzce’de ekstra teveccüh var Erdoğan Başkana. İnşallah 31 Mart akşamı Erdoğan Bıyık Başkana oy istiyoruz. Biz de buradayız seçildiği zaman da Ankara’da var gücümüzle Düzce için çalışacağız. Düzce’nin eksikliklerini gidereceğiz.”



“Bütün projelerin arkasında duracağız.”
Bayık’a olan güvenini altını çizerek söyleyen Saffet Sancaklı:

“Biz MHP’yiz biz başka partilere benzemeyiz. Bizim adayımız inşallah kazanacak biz de bütün projelerin arkasında duracağız.”

Haber: E.B.SUNMAN


Artı Yerel Medya'yı smart televizyon ve telefonlarınıza indirmeyi unutmayın.

Web'den izlemek için TIKLAYINIZ 

Android için TIKLAYINIZ

İOS için TIKLAYINIZ