Yerel seçimler öncesi Merkez İlçe Kongresinin ardından bugün Yığılca ile birlikte ilçe kongrelerine de başlayan Ak Parti'de Yığılca'da yapılacak kongre öncesi Ak Parti Düzce Milletvekili Celal Erbay açıklamalarda bulundu.

Yapılacak kongreler öncesi parti içinde ilçe kongrelerinde her hangi bir adayın taraf tutulup tutulmadığını sorduğumuz Erbay, “Biz aday tutmayız. Hizmet verebilecek her insan zaten bizim adayımızdır. Burada kimin aday olduğundan ziyade aday olanın etkili olup olamayacağı önem taşımaktadır. Biz parti olarak hizmet verme peşindeyiz. Bu nedenle yapılan kongrelerde hizmet yapacak adayların başkan olacağı kanaatindeyim.” ifadelerini kullandı.

Kongrelerdeki aday sayısına da değinen Erbay, “ Kongrelerde bir adayın yer alması bize çok fazla fayda sağlamıyor. Çünkü ne kadar çok aday olursa o kadar başarılı bir seçim süreci yaşanır. Bu partinin gerçekten çalıştığını gösterir. Parti olarak her şeyin üstesinden geldiğimiz gibi bu kongreler sürecinden de faydalı isimlerle ayrılacağımızı düşünüyorum.” şeklinde konuştu.