Seçime son 10 gün kala CHP Düzce Belediye Başkan Adayı Basri Karslıoğlu, seçim çalışmalarına fabrika ziyaretleri ile devam etti. Karslıoğlu, meclis adayları ve parti teşkilatı ile birlikte Soğukpınar mevkiinde faaliyet gösteren bir tekstil fabrikasını gezdi.


İnsan kaynakları müdürü Ali Şahin ile bir süre sohbet eden Karslıoğlu daha sonra dikimhanede işçilerle bir araya geldi. Karslıoğlu, fabrika işçilerine “kolay gelsin” diyerek seçimlerde kendisine destek vermelerini istedi. Karslıoğlu ve meclis adayları kendilerini tanıtırken, gençlik kolları tarafından da projeleri içeren broşürler dağıtıldı. Fabrika işçileri, broşürleri incelerken, Karslıoğlu, seçime 10’ün kala çalışmalarını değerlendirdi.


Karslıoğlu, “Seçimlere az bir zaman kala çalışmalarımızı son hızla devam ettiriyoruz. Bugün de buradaki arkadaşlarımızdan destek istiyoruz. Sorunlarını dinliyoruz. 30 Mart’ta yapılacak seçimlere iyi bir şekilde hazırlanıyoruz. Biz vatandaşlara yapacaklarımız anlatıyoruz. Takdir vatandaşın. Biz en iyi kadro ile en iyi hizmeti verecek kadroyuz. Havalarda uçuşmuyoruz.” dedi.

 

 

Haber;S.Kaşkır