Konuyla ilgili Düzce kamuoyunda yer alan haberlere esprili bir şekilde yaklaşan Başkan Yılmaz, 'Kızdırmasınlar beni, Düzce'yi yeniden ilçe yaptırırım. Gerçi iki ilin nüfus toplamı yine de 'büyük şehir' olmaya yetmiyor ama olsun' şeklinde konuştu.

Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, Suat Çelen'e bir ziyaret gerçekleştirerek yeni görevinde başarılar diledi. Ziyarette Suat Çelen, Düzce'de yer alan haberler sonrası Beşiktaş Yönetimi ile yeniden görüştüğünü ve Beşiktaş'ın Bolu'ya tesis yapması konusunda her hangi bir sıkıntı olmadığını bildirdi.

Ziyaret sonrası Bolu Takip Gazetesine dikkat çekici  özel açıklamalarda bulundu.

'ZATEN TOPUK YAYLASI DA BİZİM'

Düzce Heyeti'nin Beşiktaş Kulübü'ne giderek görüşmesini, Bolu açısından sorun olmadığını vurgulayan Başkan Yılmaz, 'Bizim basınımız Düzce'de biri bir şey söylediği zaman, hemen ciddiye alıyor. Bizim önce kendimize güvenmemiz lazım. Biz işimizi yapıyoruz. Birileri laf yapabilirler, bizim lafla işimiz yok. Amacımız sadece Beşiktaş'ın Bolu'ya tesis yapmasını sağlamak değil. Hem Galatasaray'ın, hem de Trabzonspor'un da Bolu'ya gelmesi için çalışacağız. Asıl amaç şu; Fenerbahçe burada. Fenerbahçe derken; Düzce'de değil, Topuk Yaylası'nda. Yani bizim Bolu sınırında. Eğer diğerleri de Bolu'ya gelirse, futbolun kalbi gelecekte Bolu'da atacak. Düzce'ye gitmesi de büyük bir kayıp sayılmaz, Düzce'de bizim Düzce'miz' dedi.

'BEŞİKTAŞ BOLU'YU İSTİYOR'

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Suat Çelen ise Beşiktaş Yöneticisi Deniz Atalay ile bizzat görüştüğünü ve Beşiktaş'ın Bolu'ya tesis yapmasında bir sorun olmadığını söyledi. Çelen, 'Dün(Pazartesi) akşam itibariyle Deniz Atalay beni aradı. Bu konuda, hem Vali Bey, hem de Kaymakam Bey'in başkanlığında orada bir çalışma oluyor. Bunla ilgili bir sıkıntı yok. Beşiktaş bunun takipçisi, biz de orası mera vasfında olduğu için bu konuda adımlar atıp, Gençlik Hizmetleri İl Müdürlüğü üzerinden Beşiktaş'a tahsisini yapacağız. Onunla ilgili bir sıkıntı yok. Beşiktaş orayı istiyor ve orada olmak istiyor. Bu konuda çalışmaların yapılmasının talimatını da verdiler' dedi.

HABER:H.İŞCAN