Cumhuriyet Halk Partisi Düzce Milletvekili Adayları, İl ve Merkez İlçe ve Kadın Kolları Yönetim Kurulu üyeleri basın mensuplarıyla kahvaltıda buluştu.

“BU NASIL ADALET?”
Billboardlardaki afişlerinin kaldırılmasına değinen Teber, bu nasıl adalet diyerek sert çıktı. Teber konuyla ilgili olarak, “Evet, başlangıçta bizim ilçemiz bir hata yaptı. Başvuruda bulunmadı. Bizim buna istinaden CHP’nin billboardlardaki hak düştü. Ben bireysel olarak Billboard kiraladım. Sadece kendi fotoğrafımı koydum, buna bile tahammülleri yok. Buradan il ve ilçe seçim kuruluna sesleniyorum. Sizin işiniz sadece bürokrasiyi takip etmek mi? Yoksa seçimin hakkaniyetli bir biçimde yapılmasını sağlamak mı? Bu nasıl adalet?” ifadelerini kullandı.

“BİZİ ÇANTADA KEKLİK GÖRÜYORLAR. BİZ KEKLİK DEĞİLİZ”
Düzce’de 4 dönemdir Ak Parti’nin 3-0 yaptığını hatırlatan Teber, Düzce’nin daha iyi olması için tercihini iyi kullanması gerektiğini söyleyerek Ak Parti’ye ‘Biz keklik değiliz.’ diyerek çıkıştı. Başbakan Davutoğlu’nun Düzce mitinginde ‘Buraya muhabbete geldim’ ve Belediye Başkanı Mehmet Keleş’in ‘Düzce’de seçim çocuk oyuncağı ’ifadelerini hatırlatan Teber, ‘Bizi çantada keklik görüyorlar. Biz keklik değiliz.” dedi.

DÜZCELİLERİN BU İHTİYACINA TALİBİM
Teber, “Düzceliler hizmet bekliyorsa, iktidarı denetleyecek bir muhalefet istiyorsa bizi tercih etsinler. Şuanda önde olan biziz. Bu nedenle ben Düzcelilerin bu ihtiyacına talibim. Bu hizmeti en iyi şekilde vereceğime inanıyorum.” dedi.

BÖYLE UCUZ SİYASET YAPILMAZ
Teber, Ak Parti Milletvekili Fevai Arslan’ın ‘Düzce sol partiye oy vermez’ söylemini ucu siyaset yapmakla suçladı. “Biz demokratik sol bir partiyiz. Bize göre sol, ezilenden, emekçiden, dar gelirliden, işçiden, köylüden yanadır. Biz bu anlamda sol bir partiyiz. Onlar sol derken bize bunlar dinsiz, komünisttir, demeye çalışıyorlar. Bu bir algı yönetimidir. Diyaneti biz kurduk. Sokaktaki büyüklerim bana ‘Siz dini kaldıracak mısınız?’ diye soruyor. İnsanları böyle manipüle etmelerinin anlamı yok. Böyle ucuz siyaset yapılmaz! Bunlar fevkalade yanlıştır. Fevai Bey durumu 1980 öncesine taşımaya uğraşıyor durumu, hiç boşuna uğraşmasın.”

Haber:Y.SEVER