MHP’de hararetli geçen kongrelerin ardından parti içinde bölünme geride kalmışa benziyor. Dün yapılan ziyaret ve basın açıklamasıyla verilen birlik beraberlik mesajları “seçim gitti kavga bitti” şeklinde yorumlanmıştı. 1 Şubat’ta yapılan kongreden seçilen il başkanı Onur Özen de dün öncü Tv’ye yaptıkları “21 yaş kutlama” ziyaretinde özel açıklamalar yaptı. Özen, parti içinde kırgınlık olmadığının altını çizdi.
Özen, “2-3 adaylı kongrelerde yaşanabilecek ve mazur görülebilecek şeyler. Karşı taraf demeye dilim varmıyor. Onlar karşı taraf değil, biz bir bütünüz. Seçimde rekabet içerisinde bulunduğumuz grup ziyaretimize geldiler. Biz zaten ayrı değildik. Partimizde kucaklaştık. Bundan sonra hep birlikte Düzce kamuoyunu kucaklayacağız. MHP Düzce İl Teşkilatından ayrılık kırgınlık yok.”dedi.
Ak Parti’den milletvekili olmak için yapılan başvuru sayısının kendilerini hiç ilgilendirmediğini ifade ederek kendi işlerine baktıklarını belirtti.
Özen, “Ak partinin aday adayları ve seçim süreci hiç ilgilendirmiyor. Biz işimize bakıyoruz. Ak parti aday adayları ve seçim sürecindeki çalışmaları bizim gündemimizde yok.”dedi.
Milliyetçi Hareket Partisi’ne yoğun bir ilgi olduğunun altını çizen özen, 1 Mart’tan itibaren aday adayı açıklamalarına başlayacaklarına söyledi. Hedeflerinin üç milletvekili olduğunu belirten Özen, bununla ilgili emareleri gördüklerini de sözlerine ekledi…

HABER;Y.SEVER