Meclisin açılmasına bir ay gibi kısa bir süre kala Düzce’deki çalışmalar ile ilgili bilgiler veren Düzce Milletvekili Fevai Arslan, önceki dönem milletvekillerinin eleştirildiği soru önergesi konusuna değindi. Arslan soru önergesi verilmesi konusunun insanlar tarafından yanlış bilindiğini ve soru önergesini muhalefet milletvekillerinin verdiğini ifade etti.

“Bu soru önergesi işi yanlış biliniyor. Bu soru önergesini muhalefetteki partiler verir. Biz muhalefet partisi değiliz. Bu soru önergesini ne geçmiş milletvekillerimiz verebilirdi. Ne de biz verebiliriz. Bunu hiç kimse bizden beklemesin. Biz kime soru önergesi vereceğiz. Bu yanlış anlanmasın. Bundan sonra da bizim soru önergesi vermemiz mümkün değil. Bunu kesin bir dille söylüyorum.”

Daha sonra Düzce’de yapılan ve yapılacak olan çalışmalar hakkında bilgiler veren Düzce Milletvekili Fevai Arslan meclisin açılmasına 25 günlük bir zamanlarının kaldığını ve bu süre içerisinde ilçelerde ve merkezde devam eden çalışmaları incelemeye devam edeceklerini ifade etti. Ayrıca Ankara’da yaptıkları görüşmelerin devam ettiğini vurgulayan Arslan şu ifadelere yer verdi.

“Bakanlıklardan aldığımız randevulara gidiyoruz. Devam eden çalışmaların yanı sıra önümüze yeni gelen projeleri de inceliyoruz. Belediyemizin yaptığı dalçık projesi devam ediyor. Ayrıca Asar deresi üzerinde devam eden ıslah ve köprü çalışmalarımız var. Bunların da takibini yapıyoruz. Bunun yanı sıra asfalt plenti almak için onayımız çıktı. Yer konusunda bir sıkıntımız var onu da halledince bu konuyu da sonlandırmış olacağız. Bu çalışmalar 2012 yılı içerisinde tamamlanacak. Asfalt plenti yapıldığı takdirde köy yollarımıza daha fazla sıcak asfalt dökeceğiz.”

Haber; R. BAL