Ak Parti bugün Aziziye’de çadır toplantısındaydı. Projeler tanıtıldı, mahallelinin sorunları dinlendi ve çözüm için destek istendi.

 

Çadır toplantısında yapılan konuşmalarda yerel seçimlerin “Kritik” bir seçim olduğu vurgulandı, geçmiş dönemlerden örnekler vererek başbakan Erdoğan’lı Ak Parti İktidarını yıkmaya çalışıldığı savunuldu.

 

 

HALK 30 MART’TA UNUTAMAYACAĞI BİR TOKAT ATACAK

 

Ak Parti Düzce belediye başkan Adayı Mehmet Keleş, slayt eşliğinde tanıttığı projelerinin ardından 12 yıldır Ak Parti iktidarı ile Türkiye’nin büyük bir ivme kazandığını belirterek “ çekemiyorlar, engellemeye çalışıyorlar, Halk 30 Mart’ta unutamayacağı bir tokat atacak” dedi.

 

Keleş Aziziye Mahallesini Düzce’nin en güzel mahallerinden biri yapacaklarını da sözlerine eklerken, gökyüzüne palavra savurmasınlar. Ak parti dimdik ayakta. Keleş ve ekibi gümbür gümbür geliyor.” ifadelerini kullandı.

 

Projelerini güçlü bir belediye ve başkanı ile güçlü bir iktidarın yapabileceğini söyleyen Keleş, daha sonra vatandaşlardan gelen soruları yanıtladı. Keleş, vatandaşlardan gelen yeşil alan, işsizlik gibi sorunlar içinde projeleri olduğunu belirtti.

 

 

ÇEKEMEYENLER ÇATLASIN

 

Ardından sözü alan Ak Parti İl Başkanı Metin Kaşıkoğlu, Başkan Adayı Mehmet Keleş’ten övgülerle söz etti ve vatandaşlara “ projeleri anlatmak yerine dedikodu kazanını kaynatan, vaatte bulunmayanlara kulak asmayın” uyarısında bulundu. Kaşıkoğlu Keleş’le omuz omuza verdiklerini ifade ederken “çekemeyenler çatlasın” dedi.

 

Milletvekili Osman Çakır da ülke gündemini değerlendirdi.

 

 

SANDIK GÖREVLİLERİNE EĞİTİM VERİLDİ

 

Öte yandan AK Parti Düzce İl Başkanlığı tarafından, bugün sandık görevlilerine eğitim verildi. Yapılan eğitimde sandık görevlilerine yapması gerekenler anlatılırken, görevlilerin sandıklara sahip çıkma noktasında bilgiler verildi.

Düzce Belediyesi Sosyal Tesislerinde gerçekleştirilen eğitimde konuşan AK Parti Düzce İl Başkanı Metin Kaşıkoğlu, yerel seçimlerde yine başarı elde edeceklerine inandıklarını kaydetti. Milletvekili Osman Çakır ve Fevai Arslan, sandık başında görevli olmanın ciddi bir sorumluluk getirdiğini belirterek, seçim sonuçlarını sandık görevlilerden alacaklarını söyledi.

 

Haber; S.KAŞKIR