Cumhuriyet Halk Partisi Düzce Belediye Başkan Adayı Basri Karslıoğlu seçim gezilerini tüm hızıyla sürdürüyor.Karslıoğlu ve ekibi Sivil Toplum Kuruluşları arasında bugünkü ziyaretini Düzce Abhaz Kültür Derneği'ne gerçekleştirdi.Meclis üye adayları içerisinde bulunan Ahmet Kurtuluş ve ismi geçen bazı kişilerde ziyaretleri sırasında Karslıoğlu'na eşlik etti.
Abhaz Kültür Derneği Yönetim Kurulu Başkanı İlhan Kıymet bir konuşma yaparak CHP Düzce Belediye Başkan Adayı Basri Karslıoğlu'na ve ekibine gerçekleştirdikleri bu ziyaretten ötürü teşekkür etti.


Kalabalık bir grup tarafından karşılanan Başkan adayı Karslıoğlu ise yaptığı konuşmasında şans ve destek istedi.Karslıoğlu ayrıca Daha önce Belediye Başkanlığı yapmış olan ve bir dönem aranın ardından tekrar Ak Parti'den aday gösterilen Mehmet Keleş'in zamanında yapmış olduğu hizmetleri eleştirel konuşmasıyla dikkat çekti. "Ben kişiler üzerinden siyaset yapmayı sevmiyorum" diyen Karslıoğlu açıklamalarında Keleş'i hedef gösterdi.Karslıoğlu ayrıca meclis üye aday listelerini büyük bir titizlikle hazırladıklarını sözlerine ilave etti.


"Bugüne kadar Düzce'de şehircilik adına hiçbir şey görmedik.Onun için bu yola çıktık ve taşın altına elimizi koyduk. Bilimsel bir Belediyecilik hizmetini ilimize getirmemiz gerekli. Daha iyi bir Düzce için çalışıyoruz,başka hiçbir amacımız yok.Bize bu şansı verin.Eğer biz başa gelirsek en ufak bir dedikodu olmayacak.Tamamen şeffaf bir belediyecilik anlayışı ile bu işi göğüsleyeceğiz" dedi.

 

Haber;P.Yıldırım