Cumayeri Belediye Başkanı Yakup Keleş halk günü toplantısı düzenledi.
Belediye Başkanı ve Belediye Meclis Üyeleri ile Belediye birim müdürlerinin katıldığı toplantıya Cumayeri halkıda büyük ilgi gösterdi.
Saadet Partisi Düzce İl Başkanı Selahattin Aydın ile il ve merkez ilçe yöneticilerininde hazır bulunduğu toplantıda konuşan Belediye Başkanı Yakup Keleş "Şu anda Cumayeri ilçesi 41 yıllık bir ilçeye yakışır halde değil. Bunu biliyoruz ve yakışır hale getirmek için göreve talip olduk. Sizlerde bizi seçtiniz. Seçmekle herşey bitmiyor. Bize hesap sorun diye bu toplantıları düzenliyoruz" dedi.
Başkan Keleş "Bizim 3P formülümüz vardı. Bu formülle yola çıktık.
Nedir 3P? Para, Personel ve Proje. Paramız yoktu, personelimizle biraraya geldik ve projeler ürettik. Ardından paralar geldi.
Göreve geldikten sonra öncelikle projelerin yanı sıra hizmet yapmak için insan gücünün yanı sıra makina parkurumuzu geliştirdik ve bir fabrikadan 120 bin liralık iş makinası bağışı aldık. Bunaların sayıları artarak devam ediyor. Biz sorumluluğumuzu biliyoruz ve Cumayeri ilçesini daha güzel daha şirin bir ilçe yapmak için yolları açıyoruz. Alt yapı üst yapı bunlar bizim işimiz ve sorun yaşanmayacak. Siz sorun olan konularda bize hesap sorun" dedi.
Vatandaşlarda başkana imar yol su gibi bazı konularda yaşadıkları sıkıntıları dile getirdiler ve çözüm için söz aldılar.