MHP Düzce Belediye Başkan Adayı Ömer Küçük, dün seçim gezilerinİ Akpınar ve Şıralık Mahallelerinde sürdürdü.


Çoğunluğunun Roman vatandaşlarının oluşturduğu Akpınar Mahallesinde Romanlar dertli mi dertliydi. Yoğun yağmur yağışına rağmen Küçük’ü dinlemeye gelen roman vatandaşlar, verilen sözlerin tutulmasına sitem etti ve kendilerini küçümsediklerini öne sürdü.

Küçük ise “Bizi Sahiplenin gelir gelmez yapalım. Sizi uyutmayalım. Biz öyle bir kadroya sahip değiliz.” Dedi.Akpınar mahallesi için güzel bir projeleri olduğunu söyleyen Küçük buraya halı atölyesi kuracağız.Mahalleli hanımlarımız halı üretecekler bizde o halıları pazarlayacağız ve hanımlarımıza ekonomik katkı sağlayacağız dedi.



“Günü birlik ihtiyaçlarını gidermekten bizi geleceğe hazırlayamadılar” diyen Küçük, “Biz önce balık tutmaya öğreteceğiz. Size hep tepeden bakanlara artık çekilin diyoruz. Ceket atsam seçilirim diyenlere artık oturun diyelim.Biz hava atmaya gelmiyoruz.Yoksul vatandaşlarımızı rencide ederek yardımda bulunmayacağız.Onlara yardım ettiğimizi kimse ne görecek nede duyacak.Onların onuru bizim onurumuz.Sizlere havadan bakan ,üzen bir kadromuz olmayacak.Sizlere güven veren ve saygı gösteren bir kadromuz olacak. ” dedi.


Küçük akşam da Şıralık Mahallesi’ndeydi. Yine her mahallede olduğu gibi burada da Küçük’e taleplerin sıralandığı bir kağıt verildi. “hizmet için kul köle olacağız” diyerek maddeleri imzalayan Küçük, vatandaşlardan gelen şikayetleri de dinledi, kendisine destek vermeli halinde çözeceğini bildirdi.

 

 

 

Düzce’nin en borçlu iller sırlamasında ilk 5’de olduğunu hatırlatan Küçük, “benim borcumla uğraşacaklarına Düzce ile uğraşsınlar. Bize kulp takmak için her şeyi yapıyorlar” diyerek kendisini eleştirenlere cevap verdi.

 

 

Haber;S.Kaşkır