7 Haziran Genel Seçimlerine 24 gün kala Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Düzce İl Başkanlığının önemli bir misafiri Düzce’ye geldi. Cumhuriyet Halk Partisi’nin (CHP) Düzceli Dış İlişkilerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve aynı zamanda İstanbul 3.Bölge 7.sıra Milletvekili Adayı Murat Özçelik seçim çalışmalarına destek olmak amacıyla partiyi ziyaret etti. Ziyarette partililer ve basınla buluşan Özçelik, gündeme dair açıklamalar yaptı. CHP’nin Düzce milletvekili adaylarının parmakla gösterilecek isimler olduğunu söyleyen Özçelik, Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nun Düzcelilere mesajını ifade etti. Özçelik, “Düzce için elimizden geleni yapacağız. Beğenmezseniz atarsınız. Patronun dediği gibi bizi bir deneyin.” dedi.

Kendi memleketinde ilk defa konuştuğunu ve bunun heyecanını yaşadığını belirten Özçelik, Düzce’nin gönlünde olduğunu sosyal dokusunu iyi bildiğini paylaştı.

SORUNLARLA UĞRAŞACAK BİR TANE MURAT ÖZÇELİK BULURSANIZ, ALLAH AŞKINA GİDİN ONLARA OY VERİN!
Geçmişte Bağdat’ta Büyükelçilik yaptığını dile getiren Özçelik, iktidarın Suriye politikalarından dolayı ekonominin zarar gördüğünü bu durumunda Ortadoğu pazarının kaybedilmesine neden olduğunu aktardı. Özçelik, durumun çözümü için iddialı bir açıklama yaptı. “Sizi temin ederiz ki eğer Ak Parti’nin kadroları içerisinde dış politika ve Kürt sorunuyla uğraşacak bir tane Murat Özçelik bulursanız, Allah Aşkına gidin onlara oy verin. Size yemin ediyorum, bu sorunları çözecek bir tane parti varsa inanın o parti CHP’dir.”

Ak Partili Milletvekillerinin Düzce’ye münhasır ne yaptığına bir bakın’ diyen Özçelik, en iyi şekilde çalışarak mecliste yer aldıklarında Düzce için ne gerekirse yapılacağını dile getirdi.

Haber:Y.SEVER