MHP İl başkanı Abdullah Danışmaz bayramlaşma programında Beyköy belediye başkanı Osman Kılıç’ın başka partiye geçeceği söylentileri hakkında açıklamalarda bulundu. Söylentilerin partiyi ve Beyköy belediye başkanını rahatsız ettiğini ifade eden Danışmaz, “Kendi içimizde bizi bölmeye paylaştırmaya veya kavga etmeye çalışan insanlar bunu başaramayacak” dedi.

Danışmaz “Beyköy belediye başkanı geçiyor, geçecek gibi söylemler milliyetçi hareket partisini rahatsız ettiği gibi belediye başkanımızı da rahatsız etmektedir. Beyköy belediye başkanı böyle bir şey olmadığını ve MHP belediye başkanı olarak devam edeceğini söyledi. Bu konuda kamuoyunun vicdanını rahatlamak adına açıklama yapma gereği gördük. Kendi içimizde bizi bölmeye paylaştırmaya veya kavga etmeye çalıştıran insanların bunu başaramayacağını biz milliyetçi hareket partisi mensuplarının birbirine kenetlenmiş bir şekilde sonuna kadar devam edeceğimizi tüm kamuoyuna ve bu zihniyetteki bu söylentileri çıkaran arkadaşlarımızın bilmesini isterim.” dedi.

Daha sonra söz alan Beyköy Belediye Başkanı Osman Kılıç, kendisine diğer partilerden herhangi bir teklif gelmediğini belirterek siyasete MHP’den başladığını ve bu partiden devam edeceğini söyledi.

Kılıç “ Bu tarz söylentilerin dolaştığını biliyoruz. Ama bugüne kadar bana herhangi bir partiden veya Ak partiden bir teklif gelmedi. Ben milliyetçi hareket partisi adına siyasete başladım. 2004 yılında MHP’ye girdim ve o günden beri devam ediyorum. Burada da devam edeceğim” dedi.

Haber; S. KAŞKIR