Dün Düzce’ye ziyaretinde “ Ak Parti siyasi ömrünü tamamladı” diyen MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’ye Düzce Milletvekili İbrahim Korkmaz’dan tepki geldi. Cedidiye Camii önünde Suriye’ye gönderilecek olan yardım tırı uğurlamasında gazetecilerin sorularını yanıtlayan Korkmaz, bir partinin siyasi ömrünü halkın belirlediğini söyledi ve Ak Parti davasını anlattı.
ÖLÇÜSÜ SANDIK!
Korkmaz, “Bir Siyasi Parti’nin miadının dolup dolmadığına halk karar verir. Bununda ölçüsü sandık. Çok yakın zamanda sandığa gidip göreceğiz. Eğer halk “emanetini teslim edin” derse şerefimizle teslim ederiz. Ama şunu iyi bilmek lazım: Ak Parti 2002’den beri bu millete hizmet ediyor. Bu hizmetin daha uzun olmasını diliyoruz. Bizim davamız ne Ak Parti’dir nede Tayyip Erdoğan’ın kendisidir. Bizim davamız bu medeniyeti yedinden ayağa kaldırma davasıdır. Tayyip Erdoğan’ın memnun etme değildir, Tayip erdoğanında memnun etmek isteği yeri memnun etmektir. O da rabbimizdir. Bu milletinde derdi o’dur. Rabbimiz menün edersek onun emirleri doğrultusunda yıkılan bu medeniyeti yeniden ayağa kaldırırsak bundan rabbimizde milletimiz de Tayyip Erdoğan’da memnun olacaktır.” dedi.
BAHÇELİ ANLAYACAK KAPASİTEDE DEĞİL!
“Bizim davamız faniler değil, baki olanlar ve onların emrettikleridir.” Diyen Korkmaz, bahçeli ve diğer partilerin anlayacak kapasitede olmadığını belirtti.
Korkmaz, “Bizim davamız bu memleketin sınırlarıyla da sınırlı değildir. Tüm mazlumların yaşadığı coğrafyalar bizim ilgi alanımızdır. Bizim davamızı sayın Bahçeli’nin anlayacak kapasitede değil. Sayın bahçelinin anlamadığı davamızı, Onun kurmay ekibinin de anlamasını beklemiyoruz. Diğer partilerin için de samimi olan herkesi tüm dünya mazlumların sıkıntılarını kendi gönüllerinde hisseden herkesi bu davaya çağırıyoruz. Onlar bunu kuru bir parti hareketi olarak görüyorlar.” dedi.
Haber; S.KAŞKIR