Önemli konuların görüşüldüğü Belediyeler Birliği toplantısında özellikle borçları bulunan belediyelere uyarılarda bulunulmuştu. Bu Belediyeler arasında Düzce Belediyesi de bulunurken toplantıdan dönen Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram, hem toplantı hem de Düzce Eski Belediye Başkanı Mehmet Keleş'in yaptığı açıklalama hakkında açıklamalarda bulundu.

“Üzerimize düşeni yapacağız.”

Bu toplantıların yapılan her yerel seçim sonrasında gerçekleştiğini belirten Bayram, “Biz de seminere Düzce'den 7 Belediye Başkanı ile katıldık. Toplantı da Bakanlarla birlikte önenli konular üzerinde düşünüldü. Bizde toplantı da aldığımız bilgiler doğrultusunda bundan sonraki çalışmalarımızı şekillendireceğiz. Zaten bu toplantı bölgesel bazda devam edecek. Bu toplantılarla yapılacak çalışmaları şekillendiriyoruz.” ifadelerini kullandı.

“Bizim yaptığmız çalışmalar da ortada.”

Dün Düzce Eski Belediye Başkanı Mehmet Keleş'in çöp toplama alanı ile ilgili yaptığı açıklamaları da değerlendiren Bayram, “Yapılan açıklama hakkında çok fazla bilgim yok ama konunun muhattabı biz isek bizim göreve geldiğimiz günden itibaren yaptığımız çalışmalar ortadadır. Çalışmalarımız herkese açıktır. Bunu bir tartışmaya dönüştürmenin de hiç kimseye faydası olmayacaktır.” şeklinde konuştu.