MHP İl Başkanı Kenan Ilgaz, dün yaptığı açıklamalarla başta Vali Bülent Kılınç olmak üzere AK Parti Düzce Milletvekili Metin Kaşıkoğlu ve İl Başkanı Fevai Arslan'a yüklenmişti. Ilgaz'ın dün yaptığı açıklamalara bugün bir tepki de Arslan'dan geldi. Arslan, yaptığı açıklamada üstü kapalı Ilgaz'a seslendi. “Milletimize rağmen hala günümüzde bizi de kirli siyaset sahnesinin içine çekmek isteyenler var. Sözüm onlara şudur ki necip milletimiz biz siyasilerin ne söylediklerini ve neler yaptıklarını çok iyi biliyorlar. Takdir milletimizin olacaktır. Bizler laf üreten siyasetçiler değiliz, olmadık, olmayacağız.” ifadelerini kullanan Arslan, açıklamasına şu cümlelerle devam etti:

“İşimiz hizmet gücümüz millet olacaktır. Kirli siyaset yapmak isteyenlere tavsiyem odur ki aynası iştir kişinin lafa bakılmaz diye bir deyiş vardır. Bu güzel sözü de bu arkadaşlara hatırlatmak isterim. Bu tür siyaset yapmak isteyenlerin siyasetine artık bu milletin pazarında alıcı yoktur.”

AK Parti İl Başkanı Fevai Arslan, 29 Mart'ta en güzel kararı milletin vereceğini ve yapılan anketlerde AK Parti'nin ülke ve Düzce'de oylarının yükseliş gösterdiğini sözlerine ekledi.