CHP Düzce Belediye Başkan Adayı Basri Karslıoğlu, sivil toplum kuruluşları ziyaretlerine Düzce Ticaret Borsası ile devam etti. Seçim otobüsüyle ile gelen CHP adayı ve ekibini borsa başkanı Nurettin Karslıoğlu, kapıda karşıladı.

 

Ticaret Borsası Çalışanları ile tek tek tokalaşan Basri Karslıoğlu, hizmet binası içindeki laboratuvarını da gezmeyi ihmal etmedi. Borsa çalışanlarına broşürlerini dağıtan Karslıoğlu’nun “bir şey söylemeye gerek yok. Tanıyanlar tanımayanlara anlatsın” espri ise gülüşmelere yol açtı.

 

 


Ticaret Borsası Başkanı Nurettin Karslıoğlu ve yönetim kurulu üyeleri ile toplantı salonunda ağırlanan Basri Karslıoğlu’nun gündeminde fındık piyasası vardı. Sohbetin ardından ziyaretle ilgili konuşan Basri Karslıoğlu, tüm kesimlerle fikir alışverişinde olacaklarını ve “halka açık bir belediye” esas alacaklarını dile getirdi. 


Nurettin Karslıoğlu ise tüm partilere eşit mesafede olduklarını dile getirirken, hayırlı işlerde bulunacak siyasi iradenin başa gelmesi temennisinde bulundu.

Nurettin Karslıoğlu, “ Ezici gelen partinin müdanasız olduğunu geçmişte gördük. Muhalefetle gelen bir başkan olsun istiyoruz bu dönem. Karslıoğlu, Hiç duymadığımız sesi getirdi. CHP’nin sesi bu dönem her köşeden geliyor. İnşallah belediyeyi kazanır.” dedi.


CHP Düzce Belediye Başkan Adayı Basri Karslıoğlu, sözlerini tamamlayan Borsa başkanına “tam beni tarif etti” şeklinde karşılık vererek destek istedi.

 

 

Haber;S.Kaşkır