Düzce CHP Merkez İlçe Gençlik Kolları üyeleri 21 senelik Kültür Merkezi inşaatı önünde satranç oynadıktan sonra bu kez rotasını kaldırımlara çevirdi. Düzce’de yaşayan engelli vatandaşların sorunlarına çözüm bulmak istediklerini söyleyen CHP'li gençler, bu amaçla mevcut olumsuzluklara parmak bastı.

Engelli vatandaşların şehir merkezindeki kaldırımlar üzerinde yürümelerini kolaylaştırması amacıyla konulan sarı çizgi platformunun olması gerektiği gibi yapılmadığını savunan CHP Merkez İlçe Gençlik Kolları Başkanı Melih Kırmızı ve üyeler düzenledikleri basın açıklamasıyla soruna çözüm istedi.

Düzce CHP Merkez ilçe Gençlik Kolları Başkanı Melih Kırmızı bu konuyla ilgili basın açıklamasına şöyle devam etti: “Bugün burada engelli platformundaki engelleri kaldırmak için toplanmış bulunuyoruz. Belediye engelli vatandaşlarımızı düşünerek bir sarı çizgi platformu oluşturmuş yalnız, yanlış oluşturmuştur. Buradaki sarı çizgiler kaldırımın kenarında yer alıyor.



Engelli vatandaşlarımız buradan nasıl yürüsün? Bu Düzce Belediyesi'nin ayıbıdır. Sorunun bir an önce çözülmesini istiyoruz. Sorun hepimizin sorundur. Düzce Belediyesi'nden hassasiyet bekliyoruz.”


Haber:Y.SEVER