Tanıtılma konusunda bu zamana kadar devamlı sıkıntı yaşanan Yığılca'da seçimlerle birlikte Yığılca Belediye Başkanlığı koltuğuna oturan CHP'li Bünyamin Şahin de bu duruma tepki gösterdi.

“Biz enkazı kaldıracağız.”

Yığılca'nın durumuyla ilgili açıklamalarda bulunan Şahin, “Vatandaşlar bu zamana kadar aldıkları hizmetlerden dolayı zihinsel bir yorgunluk yaşadığı için seçimlerde bizi tercih ettiler ve bizde Başkan olduk. İktidarın, muhalefet partisi Belediye Başkanı olsam da her türlü isteğimizi yerine getireceğini umuyorum. Zaten Düzce Belediyesi'ndeki sıkıntılar bizim ilçemizde de var. Ama bu görüntü bizden önceki iktidar belediyesine yakışmadı. O nedenle üzgünüz. Enkaz aldık sözü bize yakışmaz. Biz enkazı kaldıracağız.” şeklinde konuştu.

“İlçemize çok acil bir Yüksekokul istiyoruz.”

Bundan önceki süreçte ilçelerin bir çoğuna yüksekokullar açılmış fakat gerekli ortamlar sağlanamadığı için Yığılca'ya Meslek Yüksekokulu açılmamıştı. Bu konuyu da değerlendiren Şahin, “Daha önceki dönemde Düzce'ye açılan Meslek okullarının bir tanesi bize gelmemiş. Rektörü bu konuda ziyaret edeceğiz. Belediyenin bütün olanakları üniversite için açık olacak. Bina tahsisi, öğrenci yurdu gibi her türlü kolaylık sağlanacak. İlçemize çok acil bir yüksekokul istiyoruz.” ifadelerine yer verdi.