Ak Parti Düzce Belediye Başkan Adayı Mehmet Keleş, çadır toplantısının sonuncusunu Yukarı Yahyalar Mahallesinde gerçekleştirdi. Keleş’in çadır toplantısına Meclisin 30 Mart'ta yapılacak yerel seçimler nedeniyle ara tatile girmesi nedeniyle Düzce’de bulunan milletvekilleri de katıldı.
Kendi belediye başkanlığı döneminde Mahalle olan Yukarı Yahyalar’a borcu olduğunu söyleyen Belediye Başkan Adayı Keleş, eksikleri gideremeden başkanlıktan ayrıldığını dile getirirken, yarım kalan işleri tamamlayacağını belirtti. Yukarı Yahyalar Mahallesinde yaptırdığı anketlerde yüzde 88 oy oranı çıktığını belirten Keleş, “sizden daha büyük gayret bekliyorum” ifadelerini kullandı.

 

Seçimlerde Türkiye 1.’si olmayı hedeflediğini belirten Keleş, halktan aldıkları güçle Düzce’ye daha büyük kaynaklar getireceklerini de sözlerini ekledi. Keleş, Belediye Meclis adaylarını vatandaşlara tanıtan Keleş, “bizim 31. Sıradaki arkadaşımızın diğer partilerin 1. Sıra adayından seçilme oranı daha yüksek” şeklinde iddialı konuştu.

 

“BEN SELAM ÖRGÜTÜ ÜYESİYİM”

 

Keleş’in akabinde Ak Parti İl Başkanı Metin Kaşıkoğlu ve milletvekillerinden İbrahim Korkmaz konuşma yaptı. En dikkat çeken konuşma ise Korkmaz’a aitti. “Selamın aleyküm” diyerek başladığı konuşmasında “aleyküm selam” şeklinde karşılık alan Korkmaz “ şimdi siz de terörist olduğunuz” şeklinde cevabı çadırda bir iki dakika sessizliğe neden oldu. Korkmaz’ın akabinde Ben “selam örgütünün Düzce temsilcisiyim. hani dinleme listesinde adım çıktı ya” şeklinde konuşmasını sürdürmesi hem gülüşmelere neden oldu hem de alkış topladı.

Korkmaz, önce Ak Parti’ye oy vermeyin şeklinde evleri dolaşanlara ardından MHP adayı Ömer Küçük’e çattı.

 

OĞLUM ÖMER YETER ARTIK!

 

“Başbakanın yüzüne telefon kapattım” diyen bir belediye başkanını desteklemeyeceğini bir kez daha yineleyen Korkmaz, Küçük’ün Keleş’in rakibi olarak göstermenin halkın zekası ile alay etmek olduğunu söyledi. İşte Korkmaz’ın MHP adayı Ömer Küçük’e ilişkin o sözlerinden bazıları:

 

“ teyze ile fotoğraf çektirmiş yanına da “ artık yeter” yazıyor… bu mesajı almıyor musun: “ oğlum Ömer yeter Artık sen bu işi götüremiyorsun evladım!” bırak bu işi Mehmet Keleş’in işi. Adam işini yapsın! Bırak onun bunun gazıyla hareket etme…! Çıkıyor meydanlara lideri “bıdı bıdı bıdı”…. İnsanda biraz konuşma yeteneği olur, karizma olur. Şimdi ben senin neyini Keleş’le karşılaştırayım… Karşılaştırsam önce Keleş’e yanlış olur sonra (halkı göstererek) sizin zekânızla alay etmek olur.”

Haber; S.KAŞKIR