Düzce Belediye Başkanı Adayı Mehmet Keleş hakkında ortaya atılan 33 dosya hakkında ikinci bir basın toplantısı düzenleyen Selahattin Aydın, dün Milletvekili Fevai Arslan’ın televizyonumuza yaptığı açıklamalarda yeterli bulmadığını dile getirdi.

 

9 ARALIK'TA YAPILAN "DEDİKODUDAN İBARET" BAŞLIKLI HABERİ OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ...

 

Aydın, “Vekilin yaptığı açıklamayı yeterli bulmuyorum. Bu açıklamayı İl Başkanından bekliyorum. Bu tür davranışların partiye çok şey kaybettirdiğini biliyorum. Bir insanın yıpranması için 5 sene bekleyeceksiniz, her şey konuşulacak biri “böyle bir şey yok” diyecek. Bu bahsettiğimiz iddialar basında çarşaf çarşaf yayınlanan iddialar. Bence basının önünde açıklanmalı. Bu açıklamayı İl başkanından da bekliyorum. 5-6 ay önce can düşmanım diye internet sitelerinde görüyoruz. Normal şartlarda bir insan böyle bir şey söylemez. Demek ki böyle bir şey var. Belediye başkan adayımız olan Mehmet Keleş kardeşimize hakikaten zulümdür. Birisi hesap vermeli ya da özür dilemeli.” Dedi.

Konu hakkında yapılan açıklamaları vatandaşın yutmadığını, sokakta insanların “bu ikili nasıl gezecek, bu kadar da pişkinliğe pes” diye konuştuklarını söyleyen Aydın, “bu suskunluk gerçekten beni rahatsız ediyor…” dedi.

Aydın, “Eğer iddialar doğruysa her şeye rağmen Başkan Adayının Genel merkezden aklandığı sonucu çıkar. Bu iddialarda bulunan o dönem milletvekili olan İl başkanı Metin Kaşıkoğlu’nun istifa etmesi partiyi de rahatlatır, adayımızı da rahatlatır.” Dedi.

Haber; G.KARDUZ