AK Parti Düzce Belediye Başkan Adayı ve 65. Hükümet Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Dr. Faruk Özlü, partisinin Düzce merkez belediye meclisi ve il genel meclisi adaylarıyla düzenlediği kahvaltı programında buluştu. Düzce Belediyesi Erguvan Sosyal Tesisleri'nde hem istişare hem de aday tanıtımı amacıyla gerçekleştirilen programda belediye meclis üyesi adaylarının yanı sıra 1. sıranın sahibi Düzce Belediye Başkanı Dursun Ay'ın da aralarında bulunduğu il genel meclis üyesi adayları ve teşkilat başkanları da yer aldı.



"Listelere profesyonel bir çalışmayla şekil verdik"
Sohbet eşliğinde yapılan kahvaltının ardından basına açıklamalarda bulunan AK Parti Düzce Belediye Başkan Adayı ve eski Bakan Faruk Özlü, Düzce'de ilçe seçim kuruluna meclis listelerini teslim eden ilk parti olduklarını belirterek, listelere profesyonel bir çalışmayla şekil verdiklerinin altını çizdi.

"Düzce'yi uçuracak bir liste hazırladık"
Özlü, şöyle devam etti: "Düzce'mize hizmet adına titiz bir çalışma sonucunda listelerimizi oluşturduk. Listelerimizi hazırlarken, her kesimi kucaklayan, her meslekten, her kültürden isimler olmasına dikkat ettik. Belediye meclis üyesi adaylarımız arasında mali müşavir de var, avukat da var, esnaf da var, şehir planlamacısı da var, harita mühendisi de var... Mecliste Düzce'nin tüm ihtiyaçlarına cevap verecek nitelikte bir bütünlük sağlamaya dikkat ettik. Bu doğrultuda, yaptığımız istişare ve görüşmelerin ardından kadın ve gençlerin de olduğu Düzce'yi uçuracak bir liste hazırladık."



"Kültür mozaiğini dikkat aldık"
Düzce'nin çeşitli etnik yapılardan vatandaşları içerisinde barındıran bir kültür mozaiğine sahip olduğuna işaret eden Başkan Adayı Özlü, listelerinde bu zenginliği de göz önünde bulundurduklarını belirterek, belediye meclis adayı listesine bu kesimlerin talep ve ihtiyaçlarına vakıf isimlere de yer verdiklerini ifade etti.

"Diğer partilerin adayları ile de kıyaslayın"
Başkan adayı gösterilmesinin ardından Düzce'ye geldiğinde çoğu vatandaşın kendisine "Faruk Bey sana 'Tamam' diyoruz ama meclis listene de bakacağız." dediğini ifade eden Özlü, konuşmasını şöyle sürdürdü: "İşte listemiz, işte adaylarımız... Lütfen diğer partilerin adayları ile de kıyaslayın. Biz titiz çalışmalar sonucunda Düzce'yi uçuracak bir liste hazırladık. Bu listede hiç kimse benim adamım, yakınım, akrabam değil. Çoğu ile bir kez görüştüm. Listemize çok güveniyoruz."



Hepsini tek tek tanıttı
Konuşmasının ardından tek tek belediye ve il genel meclisi adaylarını detaylı şekilde tanıtan Özlü, halkın takdiri göreve gelmeleri halinde A takımı ile Düzce'yi uçuracak işlere imza atacaklarının altını çizdi.
 
23 Şubat'ta Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay geliyor
Özlü son olarak 23 Şubat'ta 18 Temmuz Stadyumu'nda gerçekleştirilecek proje lansmanı için hazırlıkların son aşamaya geldiğini belirterek, "Düzce için 9 slogan belirledik ve bu sloganlar altında çalışmalarımızı kategorize ettik. 23 Şubat'ta yapacağımız proje tanıtımımıza Cumhurbaşkanı Yardımcımız Sayın Fuat Oktay'ı da davet ettik. Kendisi davetimizi kabul etti. Projelerimizi Sayın Oktay'ın katıldığı programla tüm Düzce'ye duyuracağız." diye konuştu.

Haber: C.ÜSTÜNER