Ak Parti Kaynaşlı İlçe Başkanı Birol Şahin, yaptığı açıklamada Düzce'de Ak Parti'yi zorlayacak bir muhalefet olmadığını vurgulayarak Düzce'deki muhalefet partileri yöneticilerinin siyaseti bilmediğini ifade etti.

Şahin ayrıca Ak Parti'nin 2009 yerel seçimlerinde alternatifsiz ve rakipsiz gireceğini belirterek diğer partilerin adaylarının formalite olacağını söyledi. Şahin, “ Bu muhalefet partilerinin yöneticileri siyaseti bilmiyorlar ve iddia ediyorum muhalefet partilerinin il başkanlarının çoğu 2009 yerel seçimlerinden sonra uğrayacakları başarısızlıktan dolayı siyaseti bırakacaklardır” ifadelerini kullandı.

Fındık üreticilerinin durumu hakkında da değerlendirmelerde bulunan Şahin, Kaynaşlı'daki mahalle ve köylere yaptığımız ziyaretlerde fındık üreticilerinin sıkıntılarıyla karşılaştık. Fındık üreticileri fiyat konusunda mağdur edildi. Bu yıl bir kaza yaşandı. Bir hata yapılmıştır ve bu hata tekrar edilemeyecektir.” dedi.

Şahin, son olarak üreticilerin mağduriyetlerinin giderilmesi için mazot ve gübre desteğinde bir düzenleme yapılması gerektiğinin altını çizdi ve bu noktada bir komisyon kurulmasının gerekliliğini sözlerine ekledi.