1 Kasım’a iki gün kala Milliyetçi Hareket Partisi Milletvekili Adayları halkla kucaklaşmayı sürdürüyor. Milletvekili adayları Osman Çakmak ve Celal Kasapoğlu ‘Daha iyi bir Düzce için…’ diyerek şehir merkezinde esnaf ve vatandaşlarla buluştu.

Esnaf ziyaretlerinde halkla buluşan Milletvekili Adayı Osman Çakmak, seçmenden gördükleri ilginin kendilerini memnun etiğini ifade etti.

POTANSİYEL MHP’DE VAR
Düzce’nin sorunlarına değinen Çakmak, sorunları çözülmesinin farklı bir milletvekili ile olacağını bu potansiyelinde MHP’de olduğunu dile getirdi. “Düzce birçok problemin çözülmesini beklerken Düzce siyasetinde sorumluluk alan insanlar bu sorumluluklarını yerine getirmediler. Düzce’nin temel problemleri çözülmedi. Bunca yıldır bir otogarımız bile yapılamadı. Düzce ili önüne çıkan taşları kaldırmaktan aciz ki önüne bakabilsin. Düzceliler, mevcut siyasilerle Düzce’nin temel problemlerini çözmenin mümkün olmadığını biliyorlar. Bunu çözmenin yolunun farklı bir vekille olduğunu iyi görüyorlar. Bu potansiyelinde Milliyetçi Hareket Partisi’nde olduğu herkes tarafından biliniyor.

FARKLI MİLLETVEKİLİ MUTLAKA MHP’DEN ÇIKACAKTIR
Düzce’de farklı bir algı oluşturulmaya çalışıldığını söyleyen Çakmak, algıyı oluşturmaya çalışanlar içerisinde Ak Parti’nin de olduğunu aktararak şunları paylaştı: “İşte CHP asılıyor, milletvekili çıkartacak. CHP en parlak seçimini 7 Haziran’da geçirdi. Ancak oyları bizimle aynı seviyeye geldi. Ak Parti’nin de ‘Acaba ikisi bu seçime iyi hazırlanır ve birbirine yakın sonuçlar alırsa biz aradan yine üç milletvekili çıkarır mıyız?’ düşüncesini taşıyorlar. Halkımız Düzce’den Ak Parti’nin dışında farklı bir milletvekili çıkarsa mutlaka MHP’den çıkacağının farkındadır. Düzce MHP’den çıkacak milletvekili ile ayağa kalkacak.”

DÜZCE, TÜRKİYE’NİN EN SEÇKİN TURİZM VE TARIM KENTLERİNDEN BİRİSİ OLACAK
Çakmak son olarak görev verildiği takdirde nasıl bir Düzce profili oluşturmak istediklerini aktardı. “Düzce’nin sorunlarıyla ilgilenen, Düzce’nin derdiyle dertlenen ve Düzce’nin temel problemlerini çözen milletvekili profilini Düzce’ye kazandıracağız. Düzce mutlaka Türkiye’nin en seçkin turizm ve tarım kentlerinden birisi olacak. Düzce’ye nitelikli katma değeri yüksek sanayiyi getireceğiz. Düzceli gençler daha yüksek maaşlı iş olanaklarına sahip olacaklar. Bunları yapabilmek için güçlü bu milletvekili profili gerekiyor. Bu milletvekilleri ise bu yapının olmadığı kesindir. İnşallah MHP ile olacak.”

Haber:Y.SEVER